tak danes sem pa mel vec srecei ko pameti zadnji cajt sn spizdo z avtom v garazno hiso pol je pa zacelo dez z dodatkom in lej ga zlomka u trenu oka guzva za popizdit vsi bi radi bli na suhem in vsaki drugi ti zacne kaj bos se dolgo kdaj gres itd
sinko napisal/-a:tak danes sem pa mel vec srecei ko pameti zadnji cajt sn spizdo z avtom v garazno hiso pol je pa zacelo dez z dodatkom in lej ga zlomka u trenu oka guzva za popizdit vsi bi radi bli na suhem in vsaki drugi ti zacne kaj bos se dolgo kdaj gres itd
To je problem jaz ce mate mali parking pod streho Pr nas v mb mas kam spickat ce si le dovolj hiter
sinko napisal/-a:tak danes sem pa mel vec srecei ko pameti zadnji cajt sn spizdo z avtom v garazno hiso pol je pa zacelo dez z dodatkom in lej ga zlomka u trenu oka guzva za popizdit vsi bi radi bli na suhem in vsaki drugi ti zacne kaj bos se dolgo kdaj gres itd
To je problem jaz ce mate mali parking pod streho Pr nas v mb mas kam spickat ce si le dovolj hiter
to bi blo fajn ce bi meli vsaj malega pokritega park plac mislim ne pa sn mogo letet kilometer vstran v "garazo" pri Tusu glavno da nic ni zdaj je pa prijetnih 20°