Clio 1.d dCi - Podtlak v rezervoarju
Clio 1.d dCi - Podtlak v rezervoarju
Zdravo!
Imam Clio 1.5 dCi 60kW, letnik 2003. Zacelo se mi je pojavljati, da avto tezko vziga, ko je v rezervoarju goriva 1/4 in manj.
Nato sem ugotovil da v rezervoarju nastane podtlak (ko odprem pokrov rezervoarja se slisi kako v notranjost posesa zunanji zrak).
Ko rezervoar napolnim z gorivom se to ne dogaja!
A ste morda ze kdaj naleteli na taksen problem?
Hvala za odgovor!
Lp
Imam Clio 1.5 dCi 60kW, letnik 2003. Zacelo se mi je pojavljati, da avto tezko vziga, ko je v rezervoarju goriva 1/4 in manj.
Nato sem ugotovil da v rezervoarju nastane podtlak (ko odprem pokrov rezervoarja se slisi kako v notranjost posesa zunanji zrak).
Ko rezervoar napolnim z gorivom se to ne dogaja!
A ste morda ze kdaj naleteli na taksen problem?
Hvala za odgovor!
Lp
Dci nima tega! Te pa mogoce nena do konca zategni cep za rezervar!trinity napisal/-a:Cev po kateri pride zrak v rezervar je priklopljena na eno piksno spredaj pri luci na sovoznikovi strani. Do nje prides ce odstranis kolotecno plastiko.
Vglavnem precekiraj to cev, magari jo prepihaj na pljuca da vidis ce je kaksen odpor....
Na Civic 4.gen mania sem našel opis podobnega problema kot ga imam jaz.
Ne vem pa kaj bi bilo lahko narobe z mojim zamaškom?
Prosim za pomoč in nasvete!
HVALA
Ne vem pa kaj bi bilo lahko narobe z mojim zamaškom?
Prosim za pomoč in nasvete!
HVALA
1. menjaj servis.sabla napisal/-a:Problema s podtlakom še vedno nisem uspel rešiti!
A ima kdo kakšen nov predlog zakaj nastaja podtlak v rezervoarju in kako to popraviti?
Na pooblaščenem servisu mi niso znali pomagati!
Hvala, LP
Priklopi avto na tester, da vidiš ali skupni vod dobi dovolj nafte. Če ne je šla pumpa goriva v rezervarju!!!!Pa tudi draga ni, tko da ni panike.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Kolko vem clioti dci nimajo pumpe v rezervarju!Tommy30 napisal/-a:1. menjaj servis.sabla napisal/-a:Problema s podtlakom še vedno nisem uspel rešiti!
A ima kdo kakšen nov predlog zakaj nastaja podtlak v rezervoarju in kako to popraviti?
Hvala, LP
Priklopi avto na tester, da vidiš ali skupni vod dobi dovolj nafte. Če ne je šla pumpa goriva v rezervarju!!!!Pa tudi draga ni, tko da ni panike.
Potem pa je pri koloteku - sovoznikovem.[KEKEC] napisal/-a:Kolko vem clioti dci nimajo pumpe v rezervarju!Tommy30 napisal/-a:1. menjaj servis.sabla napisal/-a:Problema s podtlakom še vedno nisem uspel rešiti!
Hvala, LP
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Halo nima je!!! Samo črpalka je ki jo žene zobati jermen!Tommy30 napisal/-a:Potem pa je pri koloteku - sovoznikovem.[KEKEC] napisal/-a:Kolko vem clioti dci nimajo pumpe v rezervarju!Tommy30 napisal/-a: 1. menjaj servis.
Zgleda da imaš problem v pokrovčku. Tam je ena luknjica ki je verjetno zaštopana, kjer vleče zrak noter.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG