Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
[quote="urosr"][quote="[KEKEC]"]Kaj to kr v garazi barvate?[/quote]
Ne ne, pa to ni garaza no, to ti je tanova komora, brez odsesavanja, hi tech.
se en polizdelek vec :roll:[/quote]
JAO KEKCI...
***** ej gobezdate... jas barvam za blokom na dvoriscu... pa kaj glej cheap varjanta... tak da vsak po svoje.. res ej eh ma nem govoru....
Ne ne, pa to ni garaza no, to ti je tanova komora, brez odsesavanja, hi tech.
se en polizdelek vec :roll:[/quote]
JAO KEKCI...
***** ej gobezdate... jas barvam za blokom na dvoriscu... pa kaj glej cheap varjanta... tak da vsak po svoje.. res ej eh ma nem govoru....
fant nism ti nc reku, sam eni pac mamo okus in stil, oz nam ni skoda denarja za izgled, zato tud mas na tekmovanjih prva pa zadnja mesta, pa u soli 5 pa 4 pa nizje ocene, pa na faksu 10 - 6 pa 5 ke, pa sluzbe z vec denarja, sluzbe z majn, boljsa stanovanja, slabsa, eni so pac zadovoljni z majn drugi smo z vec, jebiga fant svet je tak!PiNkZ napisal/-a:JAO KEKCI...urosr napisal/-a:Ne ne, pa to ni garaza no, to ti je tanova komora, brez odsesavanja, hi tech.[KEKEC] napisal/-a:Kaj to kr v garazi barvate?
se en polizdelek vec
Pr men je pac tk da ce je prevec je premal, jebat ga.
ce pa tudi ti delas pol izdelke, pa je cist tvoj problem.
Evo zdaj pa le komentirajte
avto res nujno rabi profi poliranje :S Ja enih par smetk je v laku,pa na 2 straneh morem lak pobrusit ker mi je malo stekel ko sem zalival. alufeln ni gor ker bom jutri gume dal sezut,felne pobarvat v temno grafitno barvo pol pa nove gume gor. potem pa na optiko pa se prjavit se na homologacijo.
ne se bat avto je tako nizek samo v travi

avto res nujno rabi profi poliranje :S Ja enih par smetk je v laku,pa na 2 straneh morem lak pobrusit ker mi je malo stekel ko sem zalival. alufeln ni gor ker bom jutri gume dal sezut,felne pobarvat v temno grafitno barvo pol pa nove gume gor. potem pa na optiko pa se prjavit se na homologacijo.
ne se bat avto je tako nizek samo v travi