Clio I 1.8 16V, l.'93 - Jaguar (zimsko spanje)
- Primož Five
- Kraj: Logatec
No, o avtu se ze lep cajt ni nc govorilo... Kaj se je vmes dogajalo?
Nc kej konkretnega...
- Preperel sredn lonc je zamenjan (dobu rabljenga od Ruff_Ryder-ja), smo sli na najcenejso varianto: fleksaj in svajsaj!
- Nov sprednji desni nosilec motorja - stari se je razpadu ob demontazi, in mi je dejansko motor za cent visel, zato zdej z novim ni vec ruzenja na desnih ovinkih!
- Novo olje in filter - sem dobu Excellium 5W40 za 6,5eur/l, tko da sem kr pocen skoz prsu.
- Novi vzigalni kabli - ni vec cukanja na random!
Vmes se je se dogajalo tole:
Otroci so se mi s plastelinom igrali po havbi...

Pa odpravu sem se eno lepotno napako:
Med obdelavo:

Rezultat:

Na vgradnjo pa se caka tole:

Sam ga bom razdru, pa kazalec nekak na oranzno spravu, da bo v stilu ostalih. Ma kdo kak nasvet?
Nc kej konkretnega...
- Preperel sredn lonc je zamenjan (dobu rabljenga od Ruff_Ryder-ja), smo sli na najcenejso varianto: fleksaj in svajsaj!
- Nov sprednji desni nosilec motorja - stari se je razpadu ob demontazi, in mi je dejansko motor za cent visel, zato zdej z novim ni vec ruzenja na desnih ovinkih!
- Novo olje in filter - sem dobu Excellium 5W40 za 6,5eur/l, tko da sem kr pocen skoz prsu.
- Novi vzigalni kabli - ni vec cukanja na random!
Vmes se je se dogajalo tole:
Otroci so se mi s plastelinom igrali po havbi...

Pa odpravu sem se eno lepotno napako:
Med obdelavo:

Rezultat:

Na vgradnjo pa se caka tole:

Sam ga bom razdru, pa kazalec nekak na oranzno spravu, da bo v stilu ostalih. Ma kdo kak nasvet?
gres v prvi hoby art shop in kupis prosojno barvoWaxxx napisal/-a:Ni problem v razdiranju, ampak kazalcu!
najbrz ima tudi revel kaksne prosojne oranzne barve, te pa itak povsod prodajajo
potem pa penzlparty, ce imas airbrush bo pa se lepse
p.s.
stevec je pa grd
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Narocu sem ga v conradu za slabih 21eur.casiop3 napisal/-a:a lahk nalozis vezalno shemo za ta stevcek .. pa ce poves ki si ga kupu pa cena ...
Vezalne sheme kot take ni. Mas dva kontakta; + pa maso, na zarnici za osvetlitev sta pa dve zicki.
Kk bom to spelu pa s kje bom napetost vleku bom se vidu. Moram prvo videt kam ga bom dal. Zdej ze studiram, da ga dam namest ure. Ker je itak ne rabim. Druga opcija je pa na A stebricek, cist na dnu.

.jpg)