kljucavnica prtljaznika megane 2

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
rajko73
Kraj: Mozirje / Celje

kljucavnica prtljaznika megane 2

Odgovor Napisal/-a rajko73 »

Pri Megane 2 se mi noce odpreti prtljaznik:(. Kljucavnico slisim da zaropota, ko stisnem na gumb spodaj ampak odklene pa ne in sploh ne morem dvignati prtljaznega pokrova.

na servisu so probali stikalo, je bp, verjetno je crknila cel mehanizem. ima kdo idejo kje je kak megan, da bi kupil to stvar.

thx
c4nk4r
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a c4nk4r »

ce si bil na servisu, a ti potem niso povedali kaj je narobe? samo stikalo so pregledali? Lahko bi ti vsaj povedli kaj je pokvarjeno pa kolko stane.
Renault Megane II 1.5 dCi
lazo23

Odgovor Napisal/-a lazo23 »

rajko73 ni nic narobe z kljucavnico vrjemi meni tak problem sem imel tudi jast in sem ga pac peljal na Renault servis v Logatec kjer mi dela znanec in mislim da ti to vse pove da res je ker je zananec mi je stvar zrihtu tko kokr treba. In kaj je blo ja nc od znotraj je podru zadnje sedeze da je prsu do kljucavnice potli je z izvijacom odklenu kljucavnico, ker se pac to da narest ravno zaradi tega da pac ne razbijes cela vrata ane in ko je to naredu je mal pospricu z WD40 parkrat prtisnu na tist gumb da je stvar se mal podmazala in evo po slabm letu mi stvar se zmeri lepo dela. Pac on sam mi je reku da se to doskrat zgodi da se stvar zatakne in ponavadi kr recejo da je mehanizem fuc ceprav ni...
rajko73
Kraj: Mozirje / Celje

oj

Odgovor Napisal/-a rajko73 »

sm ze probal to pa ne gre...ze veckrat sm to razdrl pa posprical.

ne vem vec kaj nardit, na servisu pa je to drago kot bi imel renoja

ves mogoce za kakega da ga prodaja po delih?

lp
boss20
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a boss20 »

sam mel iste tezave. Motorcek je delal je bil pa problem da se je notri na kolescku en zobcek odlomu pa je sam v prazno vrtel. Kupil rabljen mehanizem pa je slo.
Uporabniški avatar
janezsko
Kraj: celje

Odgovor Napisal/-a janezsko »

ce boste rabil kljucavnico imam eno na zalogi.poklicite me lahko na 040 231 781.

lp janez
Odgovori