CLIO RS F1 Team R27 No. 592 - Liquid Yellow (str.5)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

Ziiga napisal/-a:Aleen, ceb folk tkole razmislu kt ti b se pou fantou z vasi k se nit 15 niso star naukol fjakal :roll: Dej mal se zamisl pa rej odgovarjej za tist kar s naredu... jebiga

He he se vid ziga da si iz policaji v sorodu :lol: ja pr ns je drugac blo tko ,ko sem bil v sedmem razredu smo iz mulci kupl prvi avto da smo se po gmajnah fijakal 8)
sej vem, jest sm fuÂŁ ilegalc 8) pa take fore
Slika
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Aleen, zakaj pa nimas izpita? so ti ga vzel? :oops: kaj si pa uspicu? :)
sorry za OFF
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

skopusnik napisal/-a:Aleen, zakaj pa nimas izpita? so ti ga vzel? :oops: kaj si pa uspicu? :)
sorry za OFF
Ja res je....3x sm biu malenkost prehitr pa je su na odmor za 6 mesecev :lol: :lol: sej mam sam se 100 dni poj pa veselo :a2_icon_auto :a2_icon_auto :a2_icon_auto

lp
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
pitbul
Kraj: lj

Odgovor Napisal/-a pitbul »

lepo lepo,drugic pa le poklici ko bos odtaval na kak izlet :wink: moram pretegnt mal konjicke :D
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Aleen napisal/-a:Ja to ce jest nimam izpita, se ne pomen da neznam pelat :wink: :wink: drgac pa do jezerskega cez ovinke sem pa res jest pelou :lol: :lol: :lol: drgac pa ne....so se drugi z izpitom :D :D
Zalostno, da se ne zavedas kaksne posledice lahko nosis celo zivljenje zaradi neucakanosti in nepremisljenosti.
A nikoli ne pomislis, da se lahko zgodi nesreca za katero ni nujno, da jo povzrocis ti?
Glede na to, da si uspel v kratkem roku napraviti tri prekrske, ki so imeli za posledico odvzem vozniskega izpita za 6 mesecev sklepam, da se nisi dovolj zrel, da si lastis taksen avto, pa ne glede na to kako dober voznik si. To enostavno ni dovolj. Vsekakor je na cesti potrebno misliti najprej na ostale udelezence v prometu.
Vsekakor sem tudi sam zelo in preveckrat krepko prehiter, ampak vedno z neko varovalko, pravili in omejitvami, ki se jih drzim in stvar zaenkrat deluje. V 18-ih letih kar imam izpit se nisem uspel placati kazni - ceprav mislim, da bo zmeraj vec moznosti za to.
Policisti se vozijo tudi v svojih privatnih (nesluzbenih) vozilih in vedno z enim ocesom opazujejo promet in udelezence. Ni si tezko zapomniti par tistih, ki izstopamo.
Kaj hocem povedat. Razmisli malo sirse in pocakaj teh prekletih 100 dni. Pa nastudiraj malo kje vse policaji opravljajo kontrolo prometa in kje vse lahko postavijo radarje, bodi pozoren na stojeca vozila ob cesti,....
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Podpis Pancho.
Zau je takih z prevelikim egom cedalje vec na cestah. :roll:
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Pancho po eni strani se strinjam s tabo, bo drugi pa ne.
Ni nujno, da si nevem kaksen norec, da prides ob izpit.
Ce vozis 70km/h namesto 50km/h ob 2h zjutraj, ko ni zive duse na cesti in je cesta siroka ter osvetljena mislim da s tem nikogar ne ogrozas.
Mene niso leto in pol nikoli ustavili, nato pa v roku enega meseca 3x, vedno zato ker sem prekoracil hitrost za 20km/h in sem bil kot voznik zacetnik ob izpit, s prepovedjo upravljanja pol leta (3x po 3 pike).

Alen ti pa res pazi da te ne dobijo, ker dobro ves kaj se potem zgodi. Tudi ce nebos kriv in te naprimer nekdo izsili, bo krivda na tvoji strani. :?

Drugace so pa lepe slikce! Si slikal z enakim fotoaparatom kod zadnjic? :)
Slika
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

Odgovor Napisal/-a Little_tortilia_boy »

jst sm meu isti problem in sicer odvzem izpita za pou leta z ponovnim opravljanjem le tega...pa tisti k me poznajo vejo kako vozm, ampak sm si takrat vseen reku, da bom tistih pou leta zdrzau pa je....sm pa kot takrat mladi voznik rabu samo dve kazni(ki pa nista bili vsaka zase nc posebno nevarnega in pa narejene z zelo pocasnim avtom) pa je biu odvzem, tko da jst o nezrelosti za dolocen avto nebi govoru...jst tud lohk recem da mam pri hitri voznji zmeraj rezervo in so mi ostali udelezenci na prvem mestu, pa se lohk vseen zlo hitr zgodi pi..rija in se te na konc isto po ustih nos kokr vsako ovco k ma 5minut izpit in pa kvazi znanje za hitro voznjo...vsak naj pr seb puca pa bo najbol....za voznjo brez izpita bos pa avtomatsko zmeraj in povsod kriv, upaj da takrat nebojo bla zivljenja v igri....

lp Rok
Slika
Uporabniški avatar
Aleen

No jest imam eno vprasanje za vas :lol: :lol: :?: :?: :?:

Slika

Ali bi tale alu platisca v crni barvi pasala na moj avto..

So naceloma enake kot na novem cliotu rsu oz clio r3 samo da so gune navzven ravne te pa malo na noter ukrivljene :wink: :wink: :wink:

No take so orginal Cup platisca

Slika

Potrebujem vase mnenje :D :D :D :D
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Jst bi pustu te gor k jih mas zdej gor. 8) :wink:
Če je ravno, ni zabavno.
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

se je ze zacelo...feltne gor...feltne dol :lol: :lol:
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Une kup za zimo sam na belo jih postrihi :D
Uporabniški avatar
Dalli

Odgovor Napisal/-a Dalli »

jst neb nc delou. Sam R888 to je pa to :wink:

Lp
RENAULT 19 16V

Slika
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Mislim, da bi znale biti kar vredu, poglej samo, da grejo gor - pa trenutno moj barvni izbor bi bila mat crna. Pa stehtaj jih.
Uporabniški avatar
Aleen

Ja gor grejo ker ima laguna isto razmak 5x108 ..... samo nevem estetsko ce bi pasale :lol: :lol: najbolj bo probat kako pasejo srebrne in ce bo ok jih bom potem se pobarvou pa je :wink: :wink:

lp
RENAULT Sport
Slika
Odgovori