clio open to ni valver to je mini valver
tale ko ga je kikki dal zadnic na forum tut ni slabi,ni pa clean

video zvoka izpuha s telefona mi ne dela oz mi ga racunalnik ne prepozna,bom porihtal,pa vam dam orginal video,drugace pa je zvok enak temu tukaj : http://www.youtube.com/watch?v=2f7exF1t ... re=related
hvala za pohvaleMaTe0 napisal/-a:Ta bel je zlo lep! felne naredijo svoje res. Hauba tud ni napacna! Cist lep je, upam da nebos norel z kakimi podalski se tega se drzi pa bo. Zvok je tud nor, sam bos pasa za policaje
no ce bos izvedel kje za kak podaljsek se priporocam,ker na belem res ni slabi podaljsek gor.MaTe0 napisal/-a:Tud ta podalsek ko je na belem spredaj ni napacen! Tist od golfa ne vem no, na dewilovem mi tud ni najbolj sedo gorTa je vrjetn od cliota takega kot mam jaz gor
No saj ce se bos drzal cleana zadeva ne more bit napacna
Se mi zdi oz. skoraj nebi mogo bit drug kot ga pa ima moj clio gor. Sam je vrjetn ga treba kaj pokrajsat. Al pa ne.andrej86 napisal/-a:no ce bos izvedel kje za kak podaljsek se priporocam,ker na belem res ni slabi podaljsek gor.MaTe0 napisal/-a:Tud ta podalsek ko je na belem spredaj ni napacen! Tist od golfa ne vem no, na dewilovem mi tud ni najbolj sedo gorTa je vrjetn od cliota takega kot mam jaz gor
No saj ce se bos drzal cleana zadeva ne more bit napacna
stari ,glej ne govor bedarijclio open napisal/-a:Oh ja, me ne skrbi, ze monopoint zadovolji moje potrebe (v tezjem avtu), tale 110 konjski v cliotu bo pa bombaandrej86 napisal/-a:clio open to ni valver to je mini valver![]()
![]()
![]()
aja, pa 1.2 znacke gor