Skatla za sub Dragster DWE 126.1
Skatla za sub Dragster DWE 126.1
Zdravo. Zanima me koliksna bi bila idealna skatla za omenjeno membrano (kompresija).. Po uradnih podatkih bi bila idealna litraza 24l, DLSbox pa mi po vnesenih specifikacijah izvrze litrazo 28l. Ima gdo se mogoce 3. mnenje?

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
SEko se bos mogu se mal ucit gledat grafe pa poteke karakteristik. Pri kompresiji ti 4 litri veliko stalo lahko naredijo. Prav zracunej ce bio se pa rad naucu mi pa povej. Drgac pa da lastniku odgovorim 28 litrov mora bit skatla velikaraje kak liter vec kot pa liter premalo.
Štrom for wife, UPS for life.
@obi: Hvala za odgovor, zdaj me pa samo se nekaj zanima. Glede na to da bi rad montiral skatlo ob rob prtljaznika in da bi zasedla cim manj prostora, sem se odlocil da bo take oblike:

Zdaj pa me zanima, ce je kaj narobe ce posevna stranica ni vzporedno z membrano, kajti planiral sem da mi membrano montiral na stransko stranico in ne tako kot je dimenzionirano na sliki.
Hvala in lep pozdrav.
Matej

Zdaj pa me zanima, ce je kaj narobe ce posevna stranica ni vzporedno z membrano, kajti planiral sem da mi membrano montiral na stransko stranico in ne tako kot je dimenzionirano na sliki.
Hvala in lep pozdrav.
Matej

Ground Zero GZTA4.120MK2 (4-kanalni)
Maksimalna moc: 400 W
RMS moc: 4x75 W/4 ohme, 4*120W/2 ohma, 2*240 W/4 ohme
Filtri: nizkoprepustni 50-250 Hz, visokoprepustni 50-250 Hz
Dimenzije: 327x254x50 mm
Bass boost (6, 12 dB)
Zascita proti pregretju, kratkem stiku
U glaunem tole mam doma, in naj bi bla sub pa amp vsaj priblizno zdruzljiva (po priporocilih caraudioempire). Zdej pa samo se upam da bo vse delal tko ko more.
Maksimalna moc: 400 W
RMS moc: 4x75 W/4 ohme, 4*120W/2 ohma, 2*240 W/4 ohme
Filtri: nizkoprepustni 50-250 Hz, visokoprepustni 50-250 Hz
Dimenzije: 327x254x50 mm
Bass boost (6, 12 dB)
Zascita proti pregretju, kratkem stiku
U glaunem tole mam doma, in naj bi bla sub pa amp vsaj priblizno zdruzljiva (po priporocilih caraudioempire). Zdej pa samo se upam da bo vse delal tko ko more.