Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)
No se je le zacel. Scasoma sem opazil, da na avtu krmiljenje ne stima tako kot bi moralo. Avto 100% nima nobenih zracnosti. Spredna prema je kul... hmmm zakaj pa za vsako luknjo ki je na cesti meni volan drugace lezi pri voznji po ravni cesti. No tako, da sem se odlocil, da menjam volansko letev in bomo vidl ce bo kej bols. To je se edina opcija, k ni bla menjana po karambolu.
Vcerej sem skocu do Izija po letu in morm povedat, da tko usrane letve se nism vidu. Dans sem jo naprej pustil na dezju, da se je mal sprala vsa svinarija... scistil s copicem nato pa spral v sinteticnem razrecilu. Rezultat je bilo tole v primezu.

lev notranji koncnik je mel luft tko da smo ga odsraufal... jutri narocim notranja nova in zunanja koncnika, dve mansete imam ze slucajno nove ze doma.
Potem sem se celo letev zbrusil z zicnatim nastavkom tako da je blo vse na bare metal. Zdej zvecer razmasceno in odeto v 2k epolor. Rezultat je tole

Vcerej sem skocu do Izija po letu in morm povedat, da tko usrane letve se nism vidu. Dans sem jo naprej pustil na dezju, da se je mal sprala vsa svinarija... scistil s copicem nato pa spral v sinteticnem razrecilu. Rezultat je bilo tole v primezu.

lev notranji koncnik je mel luft tko da smo ga odsraufal... jutri narocim notranja nova in zunanja koncnika, dve mansete imam ze slucajno nove ze doma.
Potem sem se celo letev zbrusil z zicnatim nastavkom tako da je blo vse na bare metal. Zdej zvecer razmasceno in odeto v 2k epolor. Rezultat je tole

hmmm.. kako? Jah cist lepo
Najprej na sami letvi zamenjat notranje koncnike + nove mansete gor. Avto dat na dvigal... downpipe stran, most losat AMPAK se prej odtegnt srauf n volanskem drogu. Bo pistolca pela tko da bo kr hitr... most dol... hitr roke stran, nove silenbloke notr, nove gumice stabilizatorja.. letev usraufat in spet v obratnem vrstnem redu skup sestavt
kva paj to taga 
Najprej na sami letvi zamenjat notranje koncnike + nove mansete gor. Avto dat na dvigal... downpipe stran, most losat AMPAK se prej odtegnt srauf n volanskem drogu. Bo pistolca pela tko da bo kr hitr... most dol... hitr roke stran, nove silenbloke notr, nove gumice stabilizatorja.. letev usraufat in spet v obratnem vrstnem redu skup sestavt
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
aj qrc men se pa ni dalo mosta dol jemat ko sem servo not delalZiiga napisal/-a:hmmm.. kako? Jah cist lepo![]()
Najprej na sami letvi zamenjat notranje koncnike + nove mansete gor. Avto dat na dvigal... downpipe stran, most losat AMPAK se prej odtegnt srauf n volanskem drogu. Bo pistolca pela tko da bo kr hitr... most dol... hitr roke stran, nove silenbloke notr, nove gumice stabilizatorja.. letev usraufat in spet v obratnem vrstnem redu skup sestavtkva paj to taga
tak da upam da ti cimbolj lepo in brez j..... tole uspe.
emm ziga tam v zacetku marca racunaj dobis v lj obisk z "mini valverjem"