Mislm da se tukej mesajo interesi...eno je zbor dolocenga tipa kot na primer ventilerjev, nekej povsem drugega pa je meet malo mesano na zaru. Nej ne bo nesporazuma, nimam nic proti tem da se zapeljemo v stric z ostalimi forumasi ampak ob temu primerni priloznosti. Torej ko se bo delal kak bolj splosen meet se rade volje pridruzim (predvidevam da tudi ostali).
V tem primeru pa je meet namenjen tem cliotom in ob naslednem vecjem podvigu bo povabljenih cca 20 lastnikov kar pomeni vsaj tam 10 avtomobilov in ze samo tukej je problem mobilnosti. Ce hoces dokaj tekoco voznjo je pomoje to res maximum stevila avtomobilov. Spet odvisno kaksen je namen, bolj voznja ali bolj meet na enem placu takrat jih je namrec lahko neomejeno. za oboje je pac treba delat kompromis pri stevilu. In ker nasi zelo radi vozijo svoje buhtlne meet na enem placu odpade stevilo je samo en argument zakaj ostali ne pridejo v postev...kot sem rekel, ko bo organizirano kaj bolj splosnega je pa druga pesem.
drgac pa...kam bi sli...glede na to da to ne bo lih nek blazno velik meet (tist bo bolj pomladnih mescih)..men je vseen dokler se ne bom po ravnini pelu nej vsak pove raj kolk je prpravlen tankov porabt pa bomo blizje cilju
Spidojc napisal/-a:pa nismo ti mi eni k morjo skos u podn tisat, drugac pa moj clio se ni vidu avtoceste razn pru dan k sm ga kupu,in nej povem da tut vinjete nimam
ja lohk bi sli tut na morje, ceprov znam ze skor v mize
kva a pol smo za morje ?
dejte se mal predloge no
za kazen je dost da v naselju peljes 60km/h itd ...
A pa je obvezn pridt s cliotam ventilarjam, ker moj se lep cas ne bo na cest a je dost ce je sam srcek pod havbo ventilar na zuni pa petka?
A pasem zraven
boncl napisal/-a:A pa je obvezn pridt s cliotam ventilarjam, ker moj se lep cas ne bo na cest a je dost ce je sam srcek pod havbo ventilar na zuni pa petka?
A pasem zraven
Mislim da ne ker,mlajsih bratcev ne uzamejo sabo sestre pa poj sploh ne povohajo