ABS problem in akumolator

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
dencor

ABS problem in akumolator

Odgovor Napisal/-a dencor »

Pred kratkim sem mel problem ker avto ni hoto vzgat in so se samo cengari na stevcu zatrosli, nato sn doma nafilo akumolator in avto dela sedaj brez problema. Zej je stal ene tri dni ko pa sn so vun z garaze pa je malo kopo ker je bil led in je napisalo abs malfunkcion gre za laguno grantour 2.2dci, avtomatic, initiale

Je mogoce akumolator fuc al je to z abs lucko kasen resni problem aja se tisti znak za servis se je pojavo, kaj naj nardim menjam akumolator ali tester ?

lp denis
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Probaj se malo pelat pa zapremzat! Verjetno je to zaradi kopanja!
dencor

mislis ??? vuni je led pa je malo kopo cca 1 meter pol je javlo parking brake falout pa abs zaj pa se samo abs bom ju3 se malo pelo pa vido

tnx za nasvet
Uporabniški avatar
mikula

Odgovor Napisal/-a mikula »

Neja te nic ne kapiram - cuj?
Lep pozdrav Marjan
dencor

aja malo sn cusno napiso

mam sledeci problem:
1.avto prizgem
2.spelam po ledi/snegi
3.avto kopa cca. 1meter
4.prizge se lucka abs in servis
5.jaz zivcn
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

V koliko imate moznost vozilo priklopite na tester.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

Fan napisal/-a:Pozdravljeni

V koliko imate moznost vozilo priklopite na tester.

Lep pozdrav

:smt025 lahko pa ga na tester priklopis za vsak slucaj
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
Samojed

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Ma ne ga srat. Ce avto koplje (se vsaj eno prednje kolo vrti v prazno) dlje casa, se prizge opozorilo za abs. Po restaru avta (kot pri windovsih :D ) je spet vse v redu. Sem tocno isto vceraj dozivel na meganu, ko sem sel v hribe po nespluzeni cesti. Ko lucka sveti, abs ne deluje, po restartu je bilo vse v redu.
LP, Samojed
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Samojed napisal/-a:Ma ne ga srat. Ce avto koplje (se vsaj eno prednje kolo vrti v prazno) dlje casa, se prizge opozorilo za abs. Po restaru avta (kot pri windovsih :D ) je spet vse v redu. Sem tocno isto vceraj dozivel na meganu, ko sem sel v hribe po nespluzeni cesti. Ko lucka sveti, abs ne deluje, po restartu je bilo vse v redu.
Pri nasih dveh renojih se ni se nikoli prizgala ABS lucka ce je vrtelo v prazno. Edino pri twingotu utripa ASR, pri cliotu se pa nic ne zgodi. ABS lucka se mi je do sedaj samo 1x prizgala na cliotu, ko sem se igral z rocno.
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Samojed napisal/-a:Ma ne ga srat. Ce avto koplje (se vsaj eno prednje kolo vrti v prazno) dlje casa, se prizge opozorilo za abs. Po restaru avta (kot pri windovsih :D ) je spet vse v redu. Sem tocno isto vceraj dozivel na meganu, ko sem sel v hribe po nespluzeni cesti. Ko lucka sveti, abs ne deluje, po restartu je bilo vse v redu.
tut men v tovornaku ce hitro spelem pa je podlaga gladka kolesa kopljejo in se mi prizge abs lucka :wink:

tko da mislim da ni nc narobe s tem :wink:
Slika
dencor

po restartu??? sn dal avto v garazo pa danes vjutro vuzgem pa se vedno sveti abs pa ono za servis, vozo se ga nisn nic mislite ce bi se malo pelo pa oreng zabremzo bi delalo al pa naj izklopim akumolator za kake pol ure da se vse resetira ???
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Najbrz se ti je okol senzorjev za ABS nabrau sneg in ti sedaj blokira signale.Ce mas ksn vap ga nazgi ke po pestih da se sneg stopi pa bos vidu ce bo kej bols.
Uporabniški avatar
Samojed

Odgovor Napisal/-a Samojed »

CE je pa tako, je pa mozno ja, da je sel kateri od senzorjev po gobe. Ga je kak kos ledu premaknil ali zlomil. Poglej malo po ce pri katerem od koles kaj dol visi ali manjka.
LP, Samojed
dencor

Nic se ni moglo zlamat ker je samo kopo po snegi/ledi bom probo z vapom sam morm skuzit kak odtalit vodo ker je zmrznla :?: :?: :lol:
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

No sej jst nism mislu da bi se kej zlomil,sam pac se zapaca od snega in vem da lahko zarad tega gori lucka od ABSa.Probi pa ce bo kej bols bo drgac pa ne znam pomagat.
Odgovori