zato ker govorimo o 3h milimetrih pokrov pa se 2 ne vem ce je debu...Duli napisal/-a:sej tu sm tut js mislu, ne vem kua je clioII rabu tak izpad z smajliji prej.clio open napisal/-a:A se ne da pobrat tam, da pac ne bi vijaki drsal? Vrjetn ne bi blo vec k kak milimeter.
Clio Williams l.94 No. 6035
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
js niti ne razumem da bi blo treba kej eksperimentirat tule nrdi se original tko kot mora bit sej nism cist zastopu kaj je narobe al je ona zascita neoriginalna mogoce premalo globoka al je problem da so oni sraufi drugi z prevelikimi kapicami?
No v glavnem mislim da bi se obe stvari dajo dobit originalne da nebo brusl...
No v glavnem mislim da bi se obe stvari dajo dobit originalne da nebo brusl...
kle je tema, katero je enej omenu, samo mors bit registreran, da jo vidis. je pa nosilc kle cist predelan.
http://www.clio16valver.co.uk/forum/vie ... hp?t=17386
http://www.clio16valver.co.uk/forum/vie ... hp?t=17386
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
He he! Jah proti tvoji petki se tudi moj clio pomoje ne bo odrezal ne vem kako dobro. Turbo je pac turbo. Bi se pa utegnil poigrat z sivim Meganckom (ce ni seveda kaj zamenjal vmes
). Lahko se pa dobimo na kaki lepi ovinkasti cesti pa potem probava...
Glede tistega custom nosilca je to traparija in ne bi o tem...
Bom dobil druge sravfke pa bo.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Siv megancek ma ze tud par drugih delov, namerjenih 180HP ter 292Nm navorarobi1000 napisal/-a:He he! Jah proti tvoji petki se tudi moj clio pomoje ne bo odrezal ne vem kako dobro. Turbo je pac turbo. Bi se pa utegnil poigrat z sivim Meganckom (ce ni seveda kaj zamenjal vmes). Lahko se pa dobimo na kaki lepi ovinkasti cesti pa potem probava...
![]()
Svaka cast da je kresnu, lepo prednovoletno darilo za robija,
drgac jest osebno bi na pokrovu tista dva kroga odzagu ven pa zasvasu cez ravno plato aluminija, ne bi smel bit nc prov prevec narobe, ker ne verjamem de bi se tolk pregrel de ne bi poj zdrzu, no ja to j sam moja ideja,
clioII kva pa ti misls?
drgac jest osebno bi na pokrovu tista dva kroga odzagu ven pa zasvasu cez ravno plato aluminija, ne bi smel bit nc prov prevec narobe, ker ne verjamem de bi se tolk pregrel de ne bi poj zdrzu, no ja to j sam moja ideja,
clioII kva pa ti misls?
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !