Clio II ph1 1.2, l.'01 by Slash
-
Robertos_664
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
evbo danc sm zmero z vodo...box ma 24 L, minus 3 litre sub uzame, kar je idealno za kompresijo, vendar kljub temu da pride sube 400eur +, le-ta ne igra v kompresiji...faking krek...in jutr zacnemo popravlat kisto, da bomo naredli na port, pa malo litrazo povecali...tk da kar je zdj na slikah, bo pol malo drugac, pa olepsave in sminke se pridejo 
bo pa avto na avtoshowu ljubljana, kjer bomo tut klub predstavlali, pa bo tam za videt bolj podrobno, detajle v prtlazniku
ce koga zanima...poleg bota pa se 2 twingona, 1 z 2x12 GZ nuclear, 1 twingo pa z DD 18", poleg bo se en kombi transporter, z GZ 2x12" nuclear.... skratka pridite nas kaj obiskat

tale model cliota ma v prtlazniku gume, ampak kolk mi je znano, rezervna guma ni vec del obvezne opreme...ma kolega avtovleko, bo pac po mene hodo
ce pa ze naletim na przadetega policaja, pol pac si vzamem 10 min, pa odsraufam vse vn
sma prej studirala kk pa kaj, da ce pride do takega primera, da se da zadeva kamot vn odsraufat 
tale model cliota ma v prtlazniku gume, ampak kolk mi je znano, rezervna guma ni vec del obvezne opreme...ma kolega avtovleko, bo pac po mene hodo