R19 16V l.1994 by Crvenka:D :D--Dalli Str 17 slika:D
Ja ti, kr deli namest mene reklamo
. Moja res ni svoh za tak kes k jo prodajam, zlo mal ji fali da bi bla recmo u nulo, kokr jo pac lohka spravs u nulo za tok str avto.
Jz teh drobnih napak nism odpravljal ker nism tak picajzl pa ze v startu je bil to zame prehodn avto.
Trenutno je pa sam se ena crna na netu bolsa od moje, sam je tut cena postena. (pa ne govorim to kr neki na blef, sam velik 19-k 16v sm si ze ogledu, pr enih se pa itak ze na slikah vid da je polom.
Aja, pa sorry za off 
Ce misls tisto crno s starim kranskim tablcam s klimo. ti pa lah povem da si lah veseu da mas svojo k tista ni lih nevem kva je bla u kranju se prejsn poletje tko da tvoja je zaenkrat glavna na netu, ampak sam dokler moja gor ne pride
, se prau nikol
Ni panike za off
Zdj pa se ti men eno reklamo nared hehe :a2_mongo4yj
Ni panike za off
Zdj pa se ti men eno reklamo nared hehe :a2_mongo4yj
RENAULT 19 16V

Ma ne jst gledam da mam s cim uskladit zato sm pa dou vprasanj a belo(avto) al rdeco(notranjost) modro pa nimam s cim kombinirat edin ce nardim k Beam X na baby blue strop preoblecem
.sala. Bomo vidl kako bo ce ne bomo pa kombiniral neki druzga kva pa cmo
Flashridr-midva sva se pa ze neki casa nazaj menla za woofer pa ojacevalc, a je to ze prodan k nism dobu takrt odgovora
Lp
Flashridr-midva sva se pa ze neki casa nazaj menla za woofer pa ojacevalc, a je to ze prodan k nism dobu takrt odgovora
Lp
RENAULT 19 16V

ah kje dragR jest ko sem je gledal pred 3 leti v cerkljah ji ni delal servo niti klima ni bila nafilana,in cez to vse pa se pocen blok motorjaDragR napisal/-a:Ja no sj, mozn da je slabsa una crna, sam avtomatsko sploh je nism neki ful podrobn gledu k je mel 1700eur ceno nastavljeno, pa sm bil zihr da je v nulo, ker za tak dnar pr 19-ki lohka edin ksna zarnca ne gori za moje pojme.
RENAULT Sport

Clio je zakon!