tudi jaz luftr tudi jaz16v-TwInGo napisal/-a:haha kje si pa ti luft telekom al revoz jst sm luftr obvezno86-4PJ napisal/-a:tretjina v revozu tretjina pa na telekomu, ostali pa mal mesamo luft![]()
Revoz
PS.: Kot kader ne mislim za osebe, ki so hodile na visjo solo v Nm!!tom2 napisal/-a:Bols, da ne ves. Sicer pa jih je vse manj, ker vse bezi ven iz Revoza. V glavnem beda. A bi ti delal za 650eur? (To je osnovna placa, ki jo ponudijo mlademu kadru, ki zeli priti v Revoz)Waxxx napisal/-a:Kake so pa kej (inzenirske) place v Revozu?
tom2
Ponudba za osnovno placo brez dodatkov je bila 650eur. Na to pride se stimulacija, prehrana, eventuelni prevoz, izmenski dodatek in podoben drobiz, kar na koncu res znese se nekaj vec. Vendar to ni to. Potrebe v tovarni po kadrih so velike, vendar menda ze vrabci na strehi civkajo, da Revoz ni perspektivno podjetje, vsaj kar se placne politike tice in tako se na razpise folk ne odziva vec. Dogaja pa se to, kar sem ze omenil, vrata za ven pa si kar podajajo... Ce ne bo kmalo na tem podrocjo konkretne spremembe, bodo lahko podjetje samo se zaprli ali pa bodo zaceli uvazati se tuje "znanje"... 
tom2
Kaksni dve leti nazaj sem sel bolj ali manj "za foro" na razgovor v Revoz, ker sem bil ravno v bolj napetih odnosih s sefom. Imel sem ze nekaj let delovnih izkusenj v stroki (dipl. elektroinzenir).
Ko pa so me vprasali, koliko place pricakujem in sem rekel, da vsaj toliko kot pri sedanjem podjetju (pa je bilo recimo okoli 1000-1100EUR) so se samo spogledali.
Na sreco nisem menjal.
Ko pa so me vprasali, koliko place pricakujem in sem rekel, da vsaj toliko kot pri sedanjem podjetju (pa je bilo recimo okoli 1000-1100EUR) so se samo spogledali.
Na sreco nisem menjal.
a te mogoce lahko vprasam kje ti delas?tom2 napisal/-a:PS.: Kot kader ne mislim za osebe, ki so hodile na visjo solo v Nm!!tom2 napisal/-a:Bols, da ne ves. Sicer pa jih je vse manj, ker vse bezi ven iz Revoza. V glavnem beda. A bi ti delal za 650eur? (To je osnovna placa, ki jo ponudijo mlademu kadru, ki zeli priti v Revoz)Waxxx napisal/-a:Kake so pa kej (inzenirske) place v Revozu?
LP!