Clio Williams l.94 No. 6035

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

No, da se jaz malo obnovim temo...

Torej moj clio sedaj stoji ze tretji teden. Ja spet. Ker sem imel zanic selene in podobno sem jih dal Ziigatu da jih zamenja, ker imajo na servisu preso... Mislil sem si, ok 2 tedna me ne bo, casa za menjavo tistih par gumic bo dovolj. Pridem nazaj avto ni skup dan. Okoli injektorjev vse razstelano. Najprej sem par dni moledoval, da bi ziga to skup spravil, pa ocitno ni utegnil. Ok si recem, bom sam. Ne bo prvic. Dam skup, avto ne vzge. Prasam ziga kaj je delal na avtu, da vidim, ce sem kaj pozabil priklopit, pa pravi da on nic ne ve. Da bi moral delat. Ampak avto NE DELA!!!! :mad: Probal sem ze 2x montirat injektorje, probal sem ce delujejo. Ocitno da ja, ker spricajo lepo. Iskra je tudi na vseh cilindrih in kabli so pravilno povezani. Tako da ne vem vec kaj bi lahko bilo. Moznost je samo da je spet kaj prepihalo ali pa da je jermen preskocil. Bencin avto ma, pritisk je dober... Ne vem vec kaj naj se probam razen jermena in pa kompresije. Ima kdo kako idejo?
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

Uff sranje to.. Ti ne przelim in razumeme da moras bit full :mad:

Ampak kaj ces.., to so avti ki te ljubijo in razacarajo hkrati bi reku Turbobitch :lol:

In se res je :wink:

Drugac pa upam da bos hitro najdu in zrihtal problem 8)
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
gasper12

Odgovor Napisal/-a gasper12 »

kar se tice luck poglej na bolho k stanejo tocno take ko mam jaz 150 eu kar ni velik drgac pa robi jebemti ti cliota ane k bi ti vedu kok ti prvoscm da ti bo ze enkrat delu.to je moj 4ti reno pa niti en me ni pustu na cedilu niti za 5 minut tko da res ti prvoscm da ti bo delu tko k je treba k ze dolg cakas pa cakam tud jaz da vidm a pihnes xiwanga.(pomoje sta tm tm).
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

Robi kot sm ti ze svetoval: CliYoII je pravi naslov, pomoje si bo uzel kej cajta, pa ti pomagal :wink:

pol pa lahko z mano en drag udars :!:
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Senzor na vztrajniku si kaj predrmu ? Lahko da je ta krivec.
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Ce bi bil senzopr na vztrajniku (TDC) potem nja ne bi bilo iskre je tako? Pri meni pa iskra je.

Ja z CliYoII sva zmenjena za sredo. Ma izpit dele. :)
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

To je res ja, bolj sem mislil da tu in tam spusti kaksen vzig in tudi zato avto ne vzge. Pa avto vsaj kaj pokaslja, ali cisto nic ne da od sebe razen suhega verglanja ?
Uporabniški avatar
gasper12

Odgovor Napisal/-a gasper12 »

robi drgac poznam enga k ni mel dobr racunalnik prkloplen pa mu je crknu in tud ni vedu kaj je.ugibam pac nimas kej zgubit :D
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Men se zmeram bolj zdi da je jermen preskocu (sicer nevem kako), ker pravis da ni kompresije. Batne oborcke ne mors tolk predihat, da nebi blo skor nic kompresije, no vsaj ne tolk hitr.

Dej podri tist deklc dol pa prever fazo.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Bencin nalij v kesl. pa kontakte prever, ter akumulator, jermen ni sans da je preskocu, ker je na novo nareto, problem je nekje v kontaktih.
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

Spet ni kompresije????

Sam da ni spet kej v glavi narobe ....
Go HARD or Go HOME
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

urosr napisal/-a:Bencin nalij v kesl. pa kontakte prever, ter akumulator, jermen ni sans da je preskocu, ker je na novo nareto, problem je nekje v kontaktih.
Lej, avto vergla, bencin dobiva konstantno, svecke kresejo k zmesane kot mi je razlagal robi, edino kar ne stima tuki je to, da ko svec ni notri in avto verglas bi moglo tam ven pihat kr konkretno...in ne piha...

Mi smo na enmu motorju dve let nazaj fazo falil in je avto verglal, bencin dobil, vse je blo kul, samo vzgat ni hotel. Simptomi so bli pa podobni. Kot da bi nekje uhajal ta zrak...mozno da mimo ventila ki ni zaprt --> faljena faza.

Ce bi bil senzor vziga potem tud iskre nebi blo. Ce bi bil acu prazen potem nebi blo iskre, starter nebi obrnu. Ce nebi blo bencina potem nebi injektorji spricali. Nevem no.
Enigma motorsport
iro

Odgovor Napisal/-a iro »

Je mozno da je jermen premalo napet ( predolg) glede na to da se je brusila glava in blok ? :?
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

iro napisal/-a:Je mozno da je jermen premalo napet ( predolg) glede na to da se je brusila glava in blok ? :?
ne.
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Nej Ziiga ksno rece, sej je on rihtu nazadne...
Slika
Odgovori