namrec gre se za datum 15.4.2006 ko sem z bivsim vozilom vozil po Brncicevi cesti zvecer, proti Crnucam, in tam spregledal znak ki mi odvzema prednost (prednost ima Zasavska cesta ki se prikljucuje na Brncicevo)...
seveda je biv na prednostni cesti kdo drug kot polcaj...jaz sem takrat peljal normalno po cesti ... znak kot sem ze napisal sem spregledal, videl na desni strani polcaja da se uklucuje na cesto, pobremzal , in ker sem videl da je ze polcaj ustavil sem odpeljal naprej, nato pa me je ustavil in zacel se je postopek....
in seveda se zacne vse zakomplicirat sedaj ko dobim to po posti domov da sem ga izsilil, da nisem nic pobremzal, da bi lahko bla nesreca,.. bla bla...seveda sem takrat napisal 'pritozbo' na kraju dogodka da sem pac spregledal znak, ki mi odvzema prednost, ter oddal ta papir policaju v roke. zdaj po posti ni omenjene nobenega lista katerega sem prilozil in se ocitajo mi da sem vozil NEREGISTRIRAN avto!
predpisana globa za prekrsek (prvi odstavek 234. clena ZVCP) pa je 208,65eur plus 4 tocke plus 1 mesec prepovedi voznje motornega vozila kategorije B!
in za povrh se 50eur zraven poloznica kao sodni stroski ? a to vsak dobi k ga poslejo k sodniku ?
zdaj me pa zanima sledece:
- kaj narediti sedaj?
- ma kdo ze izkusnje s pisanjem pritozb ?
- ali to pomeni da moram izpit tam pustiti en mesec ? ali lahko vozim ostale kategorije ?
skratka vsakrsnakoli informacija zazeljena...
se opravicujem ce kaj ni jasno napisano samo sem tok razburjen da je joj
hvala ze vnaprej in lp

Spletna trgovina