Clio Williams l.94 No. 6035
Fantje stvar je taka da ma Wili daljsi hod bata zaradi drugacne glavne gredi(kot ze receno diesel). Ker bi bat pogledal cez blok imajo williams bati luknjo za sornik visje tako da se zadeva izide. In ce das daljse ojnice se zadeva potem spet ne izide zato moras znizat bat. Taka je zadeva. Drgac pa pasejo notri tudi ojnice od F4R, ki so trenutno najboljsi dizajn ker so najbolj mocne in najlazje. Ceprav je vprasanje smiselnosti dajat notri tiste ojnice, ker za podoben denar dobis ze kovane.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Ker sem kot receno stromar,se nisem mogel upreti skusnjavi rezdreti ECU.
To je bilo preden sem dobil motor nazaj in me je malo firbec matral, ce je avto resnicno cipan. Je in se bolj bo...
Takole izgleda skatlica v kateri so cipi:

Ko se odpre skatlo je v njej tole:

Glavni del mozganov avtomobila(EPROM):

Podnozje v katerega pride EPROM:

Motorola ima povsod prste vmes:

Ce je morda koga kdaj zanimalo, kako izgleda racunalnik znotraj si zdaj lahko to pogleda brez strahu, da bi kaj unicil. Pa ne to sami doma pocet, ce ne veste kaj delate ali pa bohnedaj z kako UV lampo zravn svetit.
Takole izgleda skatlica v kateri so cipi:

Ko se odpre skatlo je v njej tole:

Glavni del mozganov avtomobila(EPROM):

Podnozje v katerega pride EPROM:

Motorola ima povsod prste vmes:

Ce je morda koga kdaj zanimalo, kako izgleda racunalnik znotraj si zdaj lahko to pogleda brez strahu, da bi kaj unicil. Pa ne to sami doma pocet, ce ne veste kaj delate ali pa bohnedaj z kako UV lampo zravn svetit.
Clio 2.0 16V Williams 94'

-
Gost