Renault 5 team

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

kekec, pa to ze od vceraj na forumu pise :D
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Nicc0 napisal/-a:kekec, pa to ze od vceraj na forumu pise :D
Ja saj vem samo srecanje bi lahko naredli z samimi takimi R5
Uporabniški avatar
gashper
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a gashper »

ceprou ne poznam tok r5 kot ostali, se mi vseen zdi d je kr razlika med navadnima r5 al pa GTT... sam je pa res d se neb smel delat na meetingih razlik... BV... komu na cast...
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Kaj ce bi pa naredli turbo srecanje? Za vse ki imajo turbo motorje!
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

vec je vredna zato k jih ni vec oz karkoli z njimi povezan je tezko dobit...zakaj so pa wiliji popularni?

Believe it or not, the 5 GT Turbo was devised as a publicity tool, to help show off Renault's success with 1000bhp turbo motors in Formula One Racing...

In 1993, the Clio Williams was launched with a limited run of just 400 right hand drive cars in the UK. The car was named after the then Renault-powered Formula One team WilliamsF1

se oproscam...strejsi uporabniki foruma bojo vec vedel o teh avtih...pa se neki je...nekoc so avtomobile delal z duso... :roll:
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
williams

Odgovor Napisal/-a williams »

Premal je turbo petk, bi bil bol zalostn forum. Sej se lahk vse tu zmenmo al ne?!

P.S. Tud jst sm meu campusko pa fiverko pa je avto cist kul, na rocno se obrnes k zmesan, se lahk turbaca skrije :wink:

L.p. Domen
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

mimgrede, ko ste tako resni okol tega teama...

a bi kdo prevzel moderiranje foruma?
jz tk nc vec ne pisem v forum, moderiram tu pa tam, ko je res kej neumnega notri, pa se to se je po tavecjem popravlo.
enostavno nimam niti casa vec ukvarjati se s tem, pa se 5ke nimam vec (no v prometu je nimam, pa je vsaj dve leti ne bom mel-ce ne vec, ker zej sm zacel z resnim sihtom ob faksu in za vikende prej padem v postlo kot pa da bi sel srauat v mrzlo garazo).

Sicer, ko bo meeting pac povejte, se bom jz tut oglasu, s srcem in duso sm se kr tu, z ritjo pac v fordu ali kii :D
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Jaz sem lahk poleg?:D Mam zadnje bremze (diske) od GTT :D
Je dovolj za clanstvo?:P

Drgac pa jaz dam predlog za ZETOR petke (rdec dizl:P ) ,jih verjetn tud ni tko velik.....tko da je lahk ljubitelska :D
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

lisko napisal/-a:Jaz sem lahk poleg?:D Mam zadnje bremze (diske) od GTT :D
Je dovolj za clanstvo?:P

Drgac pa jaz dam predlog za ZETOR petke (rdec dizl:P ) ,jih verjetn tud ni tko velik.....tko da je lahk ljubitelska :D
:lol: :lol:

ce bo team bom zraven , ce pa ne je pa tu cist kul :lol:
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

pol pa se naredite team, s tistimi petakami, ko majo home made narejen sportni lonec, tut nebo dosti teh :rainbow1: :rainbow1: :rainbow1: :rainbow1:
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

bam88 napisal/-a:..sicer pa je brez veze tak team ko bi se pol s svojo navadno fajfko pocutil manjvrednega.
No zdaj ze pretiravas s tem! Mas ti res kaksen kompleks se iz sole ali kaj, da se pocutis tako ogrozenega od vseh. Pa ce tudi se samo pohecajo ali izrazijo svoje misljenje.. :roll:
Uporabniški avatar
Primož Five

bod srecn da mas vsaj tist kos francoske zgodovine za vozit 8) ... ves tale rek si bi blo pametno zapomnt(k sm ga jest naredu jow jow:)

RENAULT PETKA TE ZDESETKA :P

Uporabniški avatar
5 GTT

Pa tudi ce je navadna petka, ima vsaj duso, katero novi avti nimajo vec :D :wink:
Uporabniški avatar
Primož Five

ja matr to je pa en redkih povedu...DUSSSAAA. no bam 88 vidis...kar pr petki piska pa tul...to niso lezaji pa plastika..to je duusa :lol:

Uporabniški avatar
5 GTT

bam88 napisal/-a:
5 GTT napisal/-a:
bam88 napisal/-a:..sicer pa je brez veze tak team ko bi se pol s svojo navadno fajfko pocutil manjvrednega.
No zdaj ze pretiravas s tem! Mas ti res kaksen kompleks se iz sole ali kaj, da se pocutis tako ogrozenega od vseh. Pa ce tudi se samo pohecajo ali izrazijo svoje misljenje.. :roll:
se cist ne pocutm ogrozenga in ne zakompleksanga.. ko vozim svojo crno francozinjo se pocutim kot kralj na cesti.
Torej se ti ni treba kraljic nic bat, ceprav so mocnejse :wink: :D :P 8)
Odgovori