R4 GTL
R4 GTL
Lp, torej v kratkem imam v namenu kupit R4 GTL, kaksne so verjetnosti oz koliko % je da delov za to stvarco ne bom dobil? npr gre nekaj na masini, kam se lahko obrnem in kje lahko dobim dele? Ter, ali se da menjat zadeve da bi sle felnice 4X100 na R4 ker original so samo 3 luknje, ma kdo izkusnje s tem?
LP, Nicc0
LP, Nicc0
Re: R4 GTL
Za dele se nimas kaj bat.Nicc0 napisal/-a:Lp, torej v kratkem imam v namenu kupit R4 GTL, kaksne so verjetnosti oz koliko % je da delov za to stvarco ne bom dobil? npr gre nekaj na masini, kam se lahko obrnem in kje lahko dobim dele? Ter, ali se da menjat zadeve da bi sle felnice 4X100 na R4 ker original so samo 3 luknje, ma kdo izkusnje s tem?
LP, Nicc0
Mislim da ima petka Campus identicen motor in dele dobis skoraj povsod.
No money, no funny...
Od delov za katrco rabis od motorja edino dober frtajler in dober vplinjac. Zavore se dobijo, lezaji so isti kot na cirkularju
, kak blatnik se pa po mojem tudi se dobi.
Drugace pa - masina ni enaka kot v R5, je pa identicen blok.
Skrataka - ni pene, katro lahko trenutno zrihtas v nulo, ker razen pleha itak nic ne crkne.
Skrataka - ni pene, katro lahko trenutno zrihtas v nulo, ker razen pleha itak nic ne crkne.
LP, Samojed
Imas prav ja...Samojed napisal/-a:Od delov za katrco rabis od motorja edino dober frtajler in dober vplinjac. Zavore se dobijo, lezaji so isti kot na cirkularju, kak blatnik se pa po mojem tudi se dobi.
Meni je prej zgnila, preden je karkoli crknilo.
No money, no funny...
Motor od petke gre v katrco in sicer s parimi dodelavami (zamenjava odmicne in predelava glave za vodno pumpo), pa...ce mas cs in lust lahk brez problemov in na zunaj vidnih sprememb v katrco das motor 1.4 s cca 72 konji (preverjeno na valarjih, tk da...) msa pol raketo;)
Drgac pa... deli se se usi dobijo in sicer... bltniki so okol 20 ojrov, zadni zgornji konc obloge blatnika je 15 ojrov...pazt pa mors pri nakupu da mas dobr zadni krak sasije (tm k je torzija gor prisraufana) ker tm gnijejo, pa roke zadi..drgac pa... mal spustis, pa mal prepucas, pa se k nm uclans;)
LP
R4TL
Drgac pa... deli se se usi dobijo in sicer... bltniki so okol 20 ojrov, zadni zgornji konc obloge blatnika je 15 ojrov...pazt pa mors pri nakupu da mas dobr zadni krak sasije (tm k je torzija gor prisraufana) ker tm gnijejo, pa roke zadi..drgac pa... mal spustis, pa mal prepucas, pa se k nm uclans;)
LP
R4TL
O?®e mi je zmeraj rekel:"Nikoli ne bo?° vedel usega..." in "Vse kar so sestavl skp, se da tud raztavt;)
Lp, hvala za pomoc sedaj pa nasledni teden verjetno pride avto k hisi bele barve, za rjo pa nebom rekel da je nima, ima je dost in ne vem se kak bom odpravil to. r4gtl bi mi lahko na PM malo bol podrobno opisal tole predelavo? me zelo zanima pa se eno masinco od petkice fajvke mam doma.... tako da bi potem imelo nekje 55kW in ne 25 tako kot je original 
Lp, Nicc0
Lp, Nicc0
Jah... sej motor od campuske in od katre je v osnovi enak (enake srajcke, bati, motorna gred...) razlika je sam v vplinjacu, ki je vecji, tk da... ta ti pa ne pomaga ker ga ne mors dat na katrin kolektor (kolektor od petke pa ne gre na katro, ker nimas prav izpuha spelanga, tk da...)... ti svetujem, da poisces motor od Fajfke, pa le tistga predelas...
PS: Ce te kej vec zanima, pa... pis, pa se lahk na pijaci dobimo;)
LP
R4TL
PS: Ce te kej vec zanima, pa... pis, pa se lahk na pijaci dobimo;)
LP
R4TL
O?®e mi je zmeraj rekel:"Nikoli ne bo?° vedel usega..." in "Vse kar so sestavl skp, se da tud raztavt;)
Da nebom opiral nove teme
Tudi mene zanima ce se da kupiti kje distancnike da bi imel namesto 3 vijakov 4 vijake (za lite feltne). Razn ce se da kupiti kje lite feltne na 3 vijake
Pa se to, ce mogoce kdo ve kako mocno je treba priviti vijake na glavi motorja (koliko Nm?) .
Hvala
Tudi mene zanima ce se da kupiti kje distancnike da bi imel namesto 3 vijakov 4 vijake (za lite feltne). Razn ce se da kupiti kje lite feltne na 3 vijake
Pa se to, ce mogoce kdo ve kako mocno je treba priviti vijake na glavi motorja (koliko Nm?) .
Hvala
Ass gas or grass, nobody rides 4 free!
Ja...za distancnike se nism slisu oziroma jih tud iskou nism, ker mam doma Dolnicarjeve, od R5 Alpine in se ene full hude lete feltne na tri vijake, tk da...pa dal bi pa se... za spredi bi itak rabu sam enga dobrga orodjarja, da bi ti nove lukne pocahnu pa zvrtu....za uzadi pa... das pac od R5 GT Turbo diske, pa mas avtomatsko ster vijake;)
Glede zategvanja glave je pa tko da je kao postopek da gresz od znotraj po polzje navzven v nasprotni smeri uringa kazalca (gledano od frtajlerja) in najprej zategnes na 2 Kg, pol pa 2 krat po 90 stopinj.... in po mojih izkusnjah se moment kluc ostav pri cca 8 Kg, tk da... jst tko zategujem, pa se ni blo nkol nc narobe;)
LP
R4TL
Glede zategvanja glave je pa tko da je kao postopek da gresz od znotraj po polzje navzven v nasprotni smeri uringa kazalca (gledano od frtajlerja) in najprej zategnes na 2 Kg, pol pa 2 krat po 90 stopinj.... in po mojih izkusnjah se moment kluc ostav pri cca 8 Kg, tk da... jst tko zategujem, pa se ni blo nkol nc narobe;)
LP
R4TL