L.p. Domen
R5 GTT
Res bi blo zanimivo tole poskusit. No lani sm ze hotu it na drag pa me je menjalnik neki zajebavu, letos sm si pa reku da bi sel. Ce ze druga ne, da vidm kuk pelem na 402m. Zdle sm kake 2mesca meu masino uzun, pa dal menjalnik zrihtat( nove zobnike pa sinhrone), zdej se salta u nulo
. Pa se kr ene par stvari sm zamenju, ubistvu za cisti tuning tak da mislim da bi blo kr zabavno it na kak drag
L.p. Domen
L.p. Domen
Kar se tuninga tice sm komplet izpusni sistem zamenju. Izpusni kolektor z equal lenght rostfrei kolektorjem (gre na milimetre gor
) pa hibridno turbino T2/T25, downpipe fi 60, pa komplet ror z zadnjim loncem fi60 tud rostfrei ( da le nebi blo rje
) krivljeno na trn. Obdelana je tud glava ( se pravi izpusni kanali pa ventili, sedisca ventilov, tefloncki
) pa nova dihtunga grupe A z mocnejsimi vijaki so itak obveza.To je kar se izpuha tice. Pol pa kot sledi, vecja turbina-vec bencina, sm namontiru se frgazer grupe A komplet rejeted,rostfrei dotok zraka v fergazer z nezreducirano pretocnostjo, bencin pumpo z vecjim pretokom ter vecjim pritiskom, spet sledijo svecke z drugo temperaturno vrednostjo, debelejsi kabli... Zdle je glih kakih 10 dni odkar je avto spet na cesti pa lahk sam recem da je vozit R5GTT res pravi uzitek
L.p. Domen
L.p. Domen
se mi je zdel da tok slab pa ne vidmwilliams napisal/-a:Kar se tuninga tice sm komplet izpusni sistem zamenju. Izpusni kolektor z equal lenght rostfrei kolektorjem (gre na milimetre gor) pa hibridno turbino T2/T25, downpipe fi 60, pa komplet ror z zadnjim loncem fi60 tud rostfrei ( da le nebi blo rje
) krivljeno na trn. Obdelana je tud glava ( se pravi izpusni kanali pa ventili, sedisca ventilov, tefloncki
) pa nova dihtunga grupe A z mocnejsimi vijaki so itak obveza.To je kar se izpuha tice. Pol pa kot sledi, vecja turbina-vec bencina, sm namontiru se frgazer grupe A komplet rejeted,rostfrei dotok zraka v fergazer z nezreducirano pretocnostjo, bencin pumpo z vecjim pretokom ter vecjim pritiskom, spet sledijo svecke z drugo temperaturno vrednostjo, debelejsi kabli... Zdle je glih kakih 10 dni odkar je avto spet na cesti pa lahk sam recem da je vozit R5GTT res pravi uzitek
![]()
L.p. Domen
Enigma motorsport
- Citroenovc
- Turbobitch
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Hvala,hvala. Sem vesel za pohvale, res k mi velik pomen da nekdo pohval avto k si ga prakticno sam sestavu
Na zboru vidu da nas je vec takih, in pohvale vsem,res!
Evo, da se mal kolektor predstavim, k je blo kr dosti govora o njem:

Takle je vse skup prsl k men

Upam da nism prevc slik prlimu, sam k jih mam tuk da pol kr komi zberem
L.p. Domen
Evo, da se mal kolektor predstavim, k je blo kr dosti govora o njem:

Takle je vse skup prsl k men

Upam da nism prevc slik prlimu, sam k jih mam tuk da pol kr komi zberem
L.p. Domen
- Turbobitch