Projekt BOLJ NOVO: R5 1.8 16V (izboljsana oprema)
hja, na tester
kaj pa more bit, da bi tester kej pokazou
pac, poscipal smo nekej kablov-vse samo iz notranjosti, ki smo jih potrem kombiniral z instalacijo od petke; motorna instalacija je ostala nedotaknjena in nespremenjena
potemtakem bi lahko prklopu na tester
-a se ga priklopi v notranjosti-tam k so releje al kam 
kaj pa more bit, da bi tester kej pokazou
pac, poscipal smo nekej kablov-vse samo iz notranjosti, ki smo jih potrem kombiniral z instalacijo od petke; motorna instalacija je ostala nedotaknjena in nespremenjena
potemtakem bi lahko prklopu na tester
Ja pr relejih mors met frej konektor, pa en pokrovcek ma vrjetn cez, dost renojev ma tko narjen. Sej morm jz enkat svojo pelat na tester, ce nbe bom prej prodau, da vidmo kaj kej pokaze, drgac pa dete, ce mas se un konektor
torej da nisi ga scipnu stran, mi pis na pm pa se loh zmenm z mojim sefom da prides na tester prklopt, je pa v grosuplu to. Ubistvu ti lohka dam pol kar njegovo stevilko pa se zmens kdaj ma cas ce te zanima.
torej da nisi ga scipnu stran, mi pis na pm pa se loh zmenm z mojim sefom da prides na tester prklopt, je pa v grosuplu to. Ubistvu ti lohka dam pol kar njegovo stevilko pa se zmens kdaj ma cas ce te zanima.
danes je potekala generalna obnova sprednjih dveh amortizerjev + ciscenje in zascita obeh kolotekov
zjutrej sm se najprej polotu stran pobrat kolotecne plastike

nakopau sm vec kot en kg materiala-clovk sploh ne more verjet (se bl slabo vidi)

zbrusu sm vse rjavice v koloteku in jih sanirou
pol sm pelou amortizerje h Turnsku strsat in komplet obnovit (so se potrudil in so jih tud pobarval)

mau sm jih se jest pol postimou

in pa se zakljucna dela

zdej pa testna voznja proti domu...
zjutrej sm se najprej polotu stran pobrat kolotecne plastike

nakopau sm vec kot en kg materiala-clovk sploh ne more verjet (se bl slabo vidi)

zbrusu sm vse rjavice v koloteku in jih sanirou
pol sm pelou amortizerje h Turnsku strsat in komplet obnovit (so se potrudil in so jih tud pobarval)

mau sm jih se jest pol postimou

in pa se zakljucna dela

zdej pa testna voznja proti domu...
amm glede priklopa na tester...ne vrjamm da bo kej ker sva z detetom poscipala tricetrt kablou od instalacije iz 19-ke ker sm kombiniru oba stroma od 5-ke in 19-ke tko da nau nc pametnga pokazal na testerju ce sploh kj boRS-sport napisal/-a:poslji mi na PM, ce zelis da se ti ga priklopi na testerje pa v Ljubljani