tele zavesce so res koristne, ce ne drucga, ker jaz mam ful popikan od kamenckov pred zadnjim kolesom (ker se bok avta mal razsiri in direkt od spredaj nese kamencke nazaj).
use nalepke dol pa, zamenjat te apexe pa gewinde gor...muziko mal bl elegantno zvezat, pol bo pa spica!
Pelje se pa ze zdej ful dobr, avto res lepo potegne, tud v 5-i prestavi
Mogoce se kaksen u izi stajling odbijacev
No pa se spet neki dogaja po zlooo dolgem casu...
Ta vikend nisem meu da bi kj poceu in sem se spravu na zadnje luci... in nastalo je tole...
Treba je blo zrtvovat zadnje meglenke...sam...ne vem ce sm jih u 2h letih prizgal 2x
Zdj pa ni hudich da neb uni za mano vidl kdaj bremzam...kr sem mu ze ene par primerou da ce neb vidu bi mi lih u rito parkeral
clio_dizel napisal/-a:sam si se pa spomnu... - fajn, pa se koristno
hehe...ej to je blo kot en preblisk...sm sedu pred baju pa gledam zadnj luci pa mi pade na pamet...kaj ce bi to probu...in zapelem u garzo pa probam...in na konc je se dobr izpadl...
Mogoce bi mogu dat mal svohnej zarnco not...kr je najbrs mal motece za voznika za mano k se kr naenkrat ornk posvet pred nemu....
ja to sem jst tud ze gledu....tako sem mel jst narjeno na tastarem cliot....sam da sem mel namest zavorne ...pozicisko....bom tud na tem to probu nardit....upam da nebom kaj skuru