Megane Coupe 1.6 16V

Predstavite Vašega Renault-a
AlyH24
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a AlyH24 »

Tadej napisal/-a:
Need 4 ultra speed napisal/-a:gre se samo zato ker je on rekel da mu pri 140 kaze za 3 km/h in ma digitalnbi stevec, jaz pa mam analognega, pa me zanima kolko njemu kaze in kolko meni recimo pri 200 (to je 180 ce stevec laze za 20 km/h)
On z modusom 1.4 ne pride niti blizu 200km/h...
Da malo obudim to temo...ne vem ce bi se strinjal s tem kar si napisal Tadej? Sem se vozil z njim p alahko recem da avtek doseze to hitrost, po stevcu seveda in to je seveda to kar bi Jure rad sprobal, kolk jima razlicno kaze pri taki hitrosti po stevcu.
Drgac pa Jura, te lexuske pa mi niso niti malo lepe, sorry, samo moje mnenje.
Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
Uporabniški avatar
Need 4 ultra speed

Odgovor Napisal/-a Need 4 ultra speed »

AlyH24 napisal/-a:
Tadej napisal/-a:
Need 4 ultra speed napisal/-a:gre se samo zato ker je on rekel da mu pri 140 kaze za 3 km/h in ma digitalnbi stevec, jaz pa mam analognega, pa me zanima kolko njemu kaze in kolko meni recimo pri 200 (to je 180 ce stevec laze za 20 km/h)
On z modusom 1.4 ne pride niti blizu 200km/h...
Da malo obudim to temo...ne vem ce bi se strinjal s tem kar si napisal Tadej? Sem se vozil z njim p alahko recem da avtek doseze to hitrost, po stevcu seveda in to je seveda to kar bi Jure rad sprobal, kolk jima razlicno kaze pri taki hitrosti po stevcu.
Drgac pa Jura, te lexuske pa mi niso niti malo lepe, sorry, samo moje mnenje.
Lp,Aly
Te pa si edini.
Stevce pa sma probala pri 140 pa mi je 2-3 km/h svinglal napram njemu....
AlyH24

Need 4 ultra speed napisal/-a:Te pa si edini.
Tudi prav...ali pa mogoce edini ki priznam :lol:
Need 4 ultra speed napisal/-a:Stevce pa sma probala pri 140 pa mi je 3 km/h svinglal napram njemu....
Pol sta pa pozabla update-at topic da se drugi vemo kaj o tem :x

Lp,Aly
Honda Civic 1.4 EJ9 Zircon Blue Metallic. It's a limited edition colour, only made 500 of them for Europe.
Uporabniški avatar
Need 4 ultra speed

AlyH24 napisal/-a:
Need 4 ultra speed napisal/-a:Stevce pa sma probala pri 140 pa mi je 3 km/h svinglal napram njemu....
Pol sta pa pozabla update-at topic da se drugi vemo kaj o tem :x

Lp,Aly
[email protected].....
AlyH24

Need 4 ultra speed napisal/-a:
AlyH24 napisal/-a:
[email protected].....
:shock: ...NC... :shock: ... :?:
Domnevam da No Comment... :lol: May I ask why?
Lp,Aly
Uporabniški avatar
Need 4 ultra speed

AlyH24 napisal/-a:
Need 4 ultra speed napisal/-a:
AlyH24 napisal/-a: Tudi prav...ali pa mogoce edini ki priznam :lol:
[email protected].....
:shock: ...NC... :shock: ... :?:
Domnevam da No Comment... :lol: May I ask why?
Lp,Aly
tak
pety

Odgovor Napisal/-a pety »

Pa nista ze spet zacela??!!! :evil:

Res sma probala ja po obvoznici za par sekundic, samo se ni dalo nobenemu mobija dvignit da bi pol tocno vedla, pa se premalo cajta je trajalo, ker je bla ful guzva (samo cez tunel za dvoetaznim mostom - mariborcani itak veste ki je to). Mormo se drugic boljse organizirat - mam jaz vokitokije doma da se lahko menimo iz avta v avto.
Lahko pa zdaj probama se z cc-jem. :D

Vidva pa se nehajta pikat nonstop, ker tak nima smisla, da se med sabo prepirata ko pa je tolk ostalega folka, ki ga je treba podj****at! :twisted:

lp
"Renault ?°e ni slabega avta naredo"
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Upam da vas ne srecam na cesti...
Uporabniški avatar
Need 4 ultra speed

pety napisal/-a:Pa nista ze spet zacela??!!! :evil:

Res sma probala ja po obvoznici za par sekundic, samo se ni dalo nobenemu mobija dvignit da bi pol tocno vedla, pa se premalo cajta je trajalo, ker je bla ful guzva (samo cez tunel za dvoetaznim mostom - mariborcani itak veste ki je to). Mormo se drugic boljse organizirat - mam jaz vokitokije doma da se lahko menimo iz avta v avto.
Lahko pa zdaj probama se z cc-jem. :D

Vidva pa se nehajta pikat nonstop, ker tak nima smisla, da se med sabo prepirata ko pa je tolk ostalega folka, ki ga je treba podj****at! :twisted:

lp
KDO JE ZACEL???!!!! Zakaj mislis da nisem komentiral? Poglej pripombe tvojega brata pa ti bo jasno, kdo provocira.
Uporabniški avatar
Need 4 ultra speed

T[b]adej napisal/-a:Upam da vas ne srecam na cesti...[/b]
Mogoce poleti ko grem na morje 8) . Saj vecinoma casa lepo vozimo samo vcasih ga pa je treba stisnit...
pety

Odgovor Napisal/-a pety »

Aja mislis ker je povedal kaj si misli za leksuske? :lol: :lol:
Je pac povedal svoje mnenje, enim pac so enim pac ne.
Jaz sem povedal da na tvojem dobro zgledajo ampak samo zato ker je cel avto srebrn medtem ko so ble na avtu prejsnega lastnika taistih leksusk zeloooooo smesne, ker pac ne gre skup.

Ce pa das avto na net ne smes zamerit tudi negativnih odgovorov, tebi tud niso vsec plastike na CC-ju pa jaz nisem nic jezn, vsak po svoje, tvoj foter ma pac pofarbane ker je taki bil, ce bi to posebej naroceval vprasanje kak bi blo. :? Dovolj OffTopica.

Tvoj coupe je zelo lep, ker sem si tudi jaz nekoc pred leti takega zelel imet (takrat mi ni ratalo, danes pa so drugi cajti); pa je tudi z leksuskami njegov izgled ostal nepokvarjen. Lahko bi mu edino vse sipe zatemnil, to pa je tudi vse. Naj ostane raje lep.
:wink:

Lp
"Renault ?°e ni slabega avta naredo"
Uporabniški avatar
Need 4 ultra speed

letelo je na to ko je napisal da je edini ki mi je upal povedat da so grde (ne vem zakaj mi nebi drugi upali povedat saj nisem neki bav-bav).... Se pa spomnis da ko si avto narocal da sem ti rekel da naroci pobarvane odbijace -
na tvojega pa ce bi obstajale lexuske nebi niti pasale, ker bi izstopale.....tak da na vse avte ravno ne pasejo.
Uporabniški avatar
Need 4 ultra speed

pety napisal/-a:Aja mislis ker je povedal kaj si misli za leksuske? :lol: :lol:
Je pac povedal svoje mnenje, enim pac so enim pac ne.
Jaz sem povedal da na tvojem dobro zgledajo ampak samo zato ker je cel avto srebrn medtem ko so ble na avtu prejsnega lastnika taistih leksusk zeloooooo smesne, ker pac ne gre skup.

Ce pa das avto na net ne smes zamerit tudi negativnih odgovorov, tebi tud niso vsec plastike na CC-ju pa jaz nisem nic jezn, vsak po svoje, tvoj foter ma pac pofarbane ker je taki bil, ce bi to posebej naroceval vprasanje kak bi blo. :? Dovolj OffTopica.

Tvoj coupe je zelo lep, ker sem si tudi jaz nekoc pred leti takega zelel imet (takrat mi ni ratalo, danes pa so drugi cajti); pa je tudi z leksuskami njegov izgled ostal nepokvarjen. Lahko bi mu edino vse sipe zatemnil, to pa je tudi vse. Naj ostane raje lep.

Lp
ne morem, ker te se nebo videlo kdo je not :wink:
AlyH24

Jura ti pa res ne razumes sale niiti malo :shock: :?
Jaz sem samo povedal svoje mnenje. Saj vendar vsi napisemo na zacetku topica: Mnenja in kritike dobrodosle, samo pac ti to napises zato ker je tak vzorec pri vseh drugih, jaz pa dejansko vsakemu tudi na kritiko odgovorim, pac men je vsec, tebi ne, kaj morem. Ti pa si ze kar takoj odgovoril: ''Pol si pa edini ki ti ni vsec!'' Hja, od tega je nastalo: ''Mogoce pa edini ki ti pove v obraz'' in to bi lahko spostoval, ne pa da se nekaj kujes zdaj zarad tega.
Men je zal ce si vse skup narobe razumel ali vzel, ni blo nobene provokacije z moje strani, vsaj ne namerne. Mi pa vsako stvar zameris kaj ti recem, ce mi ni vsec mi pac ni, tak kot so mi prevelike te felne ali pa avto previsok, pa j..i ga, pac ni po mojem okusu.Je 19-ka dosti bolj okusna z normalnimi 15-kami :?
Pa ne zameri spet.
Lp,Aly
Uporabniški avatar
Need 4 ultra speed

AlyH24 napisal/-a:Jura ti pa res ne razumes sale niiti malo :shock: :?
Jaz sem samo povedal svoje mnenje. Saj vendar vsi napisemo na zacetku topica: Mnenja in kritike dobrodosle, samo pac ti to napises zato ker je tak vzorec pri vseh drugih, jaz pa dejansko vsakemu tudi na kritiko odgovorim, pac men je vsec, tebi ne, kaj morem. Ti pa si ze kar takoj odgovoril: ''Pol si pa edini ki ti ni vsec!'' Hja, od tega je nastalo: ''Mogoce pa edini ki ti pove v obraz'' in to bi lahko spostoval, ne pa da se nekaj kujes zdaj zarad tega.
Men je zal ce si vse skup narobe razumel ali vzel, ni blo nobene provokacije z moje strani, vsaj ne namerne. Mi pa vsako stvar zameris kaj ti recem, ce mi ni vsec mi pac ni, tak kot so mi prevelike te felne ali pa avto previsok, pa j..i ga, pac ni po mojem okusu.Je 19-ka dosti bolj okusna z normalnimi 15-kami :?
Pa ne zameri spet.
Lp,Aly
to pa ti dam prav, ker je avto visji za cca. 4CM in zgleda kot buggy - zato pa se bom potrudil in probal nasparat za drugo leto da dam pnevmatike (ki so krive za povisanje avta, ki je ze tak al tak previsok) 205/40R17, nekaj me mika da bi ga spustil - samo pol pa adijo parkiranje na lentu na plocniku, pa kaki novi odbijac bi tudi bil vredu....
Odgovori