Panele, boxe....
Re: Panele, boxe....
Kok prblizno racunas za oblecen box v blago, 85L, zadnja stranica pod kotom, pa material naj bo mediapan. Cist tko informativno me zanima 
Jaooo ni me par dni pa mi ze temo zpizdijo kam gremo
Ok no ker ste se razpisal vsi lepo po vrsti. Kar se glede cen izdelkov tice je tako kolk truda pa lesa je v izdelku tolk pac cena je, ne morem it delat skatle pa da nebi pokril vsej cene iverke al pa mediapana ko ga bom zanjo punacal ane.
Glede predloga RE-Volt ni panike, nevem ce bi meni kdo iz bleda prnesu skatlo delat.
Croma, men se zdi da mas ti tud poliester party
zraven, jst delam samo obroce za panele katere nato lahko eventuelno uporabis kot samostojni panel ali ga uporabis pri nadaljni izdelavi panela s pomocjo poliestra, al pa uporabis kot distancnik....
Stupo ce si mislu mene bi mi pa mogu najprej zeljene mere povedat pa kako blago pa tako naprej seveda na pm vse, seveda ce si mene mislu.
Slika enega izdelka v zacetkih

Celoten potek izdelave pa je tule tule
Ok no ker ste se razpisal vsi lepo po vrsti. Kar se glede cen izdelkov tice je tako kolk truda pa lesa je v izdelku tolk pac cena je, ne morem it delat skatle pa da nebi pokril vsej cene iverke al pa mediapana ko ga bom zanjo punacal ane.
Glede predloga RE-Volt ni panike, nevem ce bi meni kdo iz bleda prnesu skatlo delat.
Croma, men se zdi da mas ti tud poliester party
Stupo ce si mislu mene bi mi pa mogu najprej zeljene mere povedat pa kako blago pa tako naprej seveda na pm vse, seveda ce si mene mislu.
Slika enega izdelka v zacetkih

Celoten potek izdelave pa je tule tule
Štrom for wife, UPS for life.