Imam eno vprasanje in sicer v zvezi z Meganom 1.5 dci (100KM) letnik 2004, 35000 km, ki je sicer se v garanciji.
Kupil sem ga te dni, med voznjo pa se mi zadnjic je 1x prikazalo sporocilo CHECK INJECTION in sicer za cca 3 sekunde. Tik pred tistim pa je avto za sekundo izgubil moc. Od takrat je vse OK.
Zanima me, ce kdo slucajno ve, kaj bi lahko bilo, avto je namrec se par dni v garanciji ( da ni kaj narobe s turbino ) ?
Drug problem, ki sicer ne vem ce je ravno problem, je da avto v prostem teku dosti trese ( res je da prej nisem imel dizla, ampak se mi zdi, da ko je ogret se to bolj cuti ).
LP,
M
Renault Megane 1.5dci - tezave
Vsaj, kar se tice vibracij imas zelo podoben problem kot jaz na sicer bencinskem Twingotu. Tudi meni Twingec trese, ko se masina malce ogreje... Mnogo vec o tem imas tule.
Jaz sicer sumim, da je pri tebi nekaj narobe s sobami...
Jaz sicer sumim, da je pri tebi nekaj narobe s sobami...
Don`t worry, be happy:)
- RudolfMajstr
- Kraj: Ljubljana
Ma ta CHECK INJECTION en ku*c kej pomen. Jst mam sicer 1.9 dci ampak men se je isto dogajal kot teb. Men je tud zacel to izpisovat pa sem isku okol pa je biu najpogostejsi odgovor da bi lahko bile grelne svecke... Mehankar je pa reku, da bi lahko to pomenilo karkoli...no cez 2 tedna mi je pa turbina crknla. No sej ce je v garanciji potem nebo veliko problemov. A kilometri so pa realni?
No se moje tezave tukaj.
No se moje tezave tukaj.
- RudolfMajstr
- Kraj: Ljubljana