Renault Megane 1.5dci - tezave

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
dizl

Renault Megane 1.5dci - tezave

Odgovor Napisal/-a dizl »

Imam eno vprasanje in sicer v zvezi z Meganom 1.5 dci (100KM) letnik 2004, 35000 km, ki je sicer se v garanciji.
Kupil sem ga te dni, med voznjo pa se mi zadnjic je 1x prikazalo sporocilo CHECK INJECTION in sicer za cca 3 sekunde. Tik pred tistim pa je avto za sekundo izgubil moc. Od takrat je vse OK.

Zanima me, ce kdo slucajno ve, kaj bi lahko bilo, avto je namrec se par dni v garanciji ( da ni kaj narobe s turbino ) ?

Drug problem, ki sicer ne vem ce je ravno problem, je da avto v prostem teku dosti trese ( res je da prej nisem imel dizla, ampak se mi zdi, da ko je ogret se to bolj cuti ).

LP,
M
Uporabniški avatar
gre_up
Kraj: malo naokoli

Odgovor Napisal/-a gre_up »

na servis, na tester, pa naj pogledajo kaksna napaka je zapisana

sploh ce je se v garanciji ;)

LP
G
Nasveti so dani v dobri veri, za rezultate ne odgovarjam!
Slika
dizl

problem je, da je bil na testerju, tam je pokazalo vse ok

LP,
M
trance0
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a trance0 »

Vsaj, kar se tice vibracij imas zelo podoben problem kot jaz na sicer bencinskem Twingotu. Tudi meni Twingec trese, ko se masina malce ogreje... Mnogo vec o tem imas tule.
Jaz sicer sumim, da je pri tebi nekaj narobe s sobami...
Don`t worry, be happy:)
Uporabniški avatar
RudolfMajstr

Odgovor Napisal/-a RudolfMajstr »

Ma ta CHECK INJECTION en ku*c kej pomen. Jst mam sicer 1.9 dci ampak men se je isto dogajal kot teb. Men je tud zacel to izpisovat pa sem isku okol pa je biu najpogostejsi odgovor da bi lahko bile grelne svecke... Mehankar je pa reku, da bi lahko to pomenilo karkoli...no cez 2 tedna mi je pa turbina crknla. No sej ce je v garanciji potem nebo veliko problemov. A kilometri so pa realni? :twisted:
No se moje tezave tukaj.
dizl

na original servisu so mi zatrdili, da so kilometri originalni 35000, edini problem je, ce je slucajno turbina, da je garancije se samo slab mesec, pa se mal bojim, da ne bi crknla ravno po garanciji

LP,
Matej
Uporabniški avatar
RudolfMajstr

Odgovor Napisal/-a RudolfMajstr »

Ja sej vedt nemors drugac kot pol ko ti crkne.... Edin ce jo peljes na kaksn servis turbin (Beja) da ti jo snamejo pa pogledajo. Sicr pa sej pravm da ni nujno da je turbina, lahko je samo kaksen slab kontakt na injektorjih... Turbina pri teh kilometrih verjetno ni zanic.
Odgovori