| |
|

Renault klub srecanje / Raceland 28.5.2010 Vtisi,slike,video
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja (vse)
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
|
| Avtor |
Sporočilo |
|
killah bee DJ wanna bee...bzzz :D

Pridružen/-a: Pet Jun 2004 14:26 Prispevkov: 5807 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 28 Maj 2010, 23:17 Naslov sporočila: Renault klub srecanje / Raceland 28.5.2010 Vtisi,slike,video |
|
|
Tako...
Tukaj naj se dajejo fotke, komentarji in kak video če obstaja oz. bo obstajal... snemalo se je na veliko
Bilo je zakon.... over and out  _________________ www.renault-sport.si
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
Mark

Pridružen/-a: Ned Feb 2005 20:20 Prispevkov: 1408 Kraj: Maribor - Sl.Bistrica
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
Symon

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 11:14 Prispevkov: 803
|
Objavljeno: 28 Maj 2010, 23:27 Naslov sporočila: |
|
|
OK. Hvala... Markotu za spremstvo, 16V squadu ker sem se vštulil mednje na poti do tja. Fantje face ste. Ko sem prišel si zasluži pohvalo Jero za arafata. Svaka čast. Fajn je bilo spet srečati Waxa in Uroša, zakon deca, tko kul za debato. Pozdrav še Zizeku, fajn te je bilo spoznati, lepe pozdravčke tudi Alenu in Denisu. A sem že osladen? OK še ni konec... Predvsem pa seveda pohvale vodstvu za speljan dogodek. Drugič (berite: jeseni, ko ne bo prevroče) lahko organizirate brez gokardov in tesnih vozil, pa bomo vseeno navdušeni.
Tanov RS ima zakon podvozje. Moj gre fajn ampak to sem ugotovil šele na koncu, ko smo dali nazaj dobre gume. Une stare čungalunga plastika so za en k***c in sem potem vozil bistveno bolje in lažje. Če bi pa cel dan vozil z njimi bi imel pa take kot Spidojc.
V glavnem še enkrat vse pohvale in pozdrave vsem. Če sem koga pozabil mi oprostite. Filmček ni ne vem kaj tako, da dvomim, da ga bom dal na net.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
clio open nesojeni botanik kluba

Pridružen/-a: Tor Nov 2007 10:40 Prispevkov: 2132 Kraj: Ljubljana-štepc
|
Objavljeno: 28 Maj 2010, 23:34 Naslov sporočila: |
|
|
Bom dal še tu:
Js bom izkoristu tole priložnost, da se zahvalm Žigatu (Ziga00). Žiga, najlepša hvala! Brez tebe bi tole dans blo velik bl problematično. Tko da še enkrat najlepša hvala! _________________ Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taxi.
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate
Prosimo za vaše izkušnje z AH
Heureux propriétaire Mégane GrandTour dCi105. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
nightmare Član kluba z lepim 16Vjem

Pridružen/-a: Ned Mar 2007 20:21 Prispevkov: 2129 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: 29 Maj 2010, 00:05 Naslov sporočila: |
|
|
Fantje,kaj nej reč. Odlično. Res ste izpeljal tako kot se zagre. Tud minuta ni minila,da bi mi blo dolgčas. Res pohvale vodstvu oz. organizatorjem in pa vsem udeležencem z katerimi sem prišel v kontakt. Super ste.
Ko se bo zadeva rihtala za naslednjič me kar vštejte zraven kot udeleženca.  _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
UrbanD Podpredsednik kluba

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 17:03 Prispevkov: 1235 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 29 Maj 2010, 00:28 Naslov sporočila: |
|
|
Men je blo tut fenomenalno. Vreme nam je blo naklonjeno. Motil so me le gokardi kar enkrat vmes, ampak OK =) Zdej vemo za drugič da jih pač ne bo, pa je to to!
Avti od reno slovenija so bli super. Zlo me je presenetla tanova laguna s katero je fül lahko zavijat z vsemi štirimi res kul feeling v ovinkih
Drugač pa čimveč materiala objavte tuki... Najraj mamo to, da so linki do slik oz. max 10 slik za predogled direktno na forumu =) To pa zato, da ne šteka preveč vse skupi ko se nalaga
Če ma kdo tut kak video pa te fore, nj tut objau =)
Z moje strani oz. z mojga fotoaparata pridejo slike jutri hvala speedie ko si slikal!
Posebi bi se še enkrat zahvalu res Žigatu, k je res skos biu na progi in skrbeu za najbol pomembne stvari (furanje, progo)
in pa valda vsem, k ste se uspel udeležit tega dogodka =) _________________ Some say when he swims he paddle shifts... All we know is that he is called The Stig!
Renault Clio RS - Flame red - http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=27522
E: urban@renault-klub.si || W: http://www.urbanwebart.com
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
Mark

Pridružen/-a: Ned Feb 2005 20:20 Prispevkov: 1408 Kraj: Maribor - Sl.Bistrica
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
Markolino Član Kluba

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 8:57 Prispevkov: 823
|
Objavljeno: 29 Maj 2010, 01:27 Naslov sporočila: |
|
|
No pa da še jaz povem.
Končno prispel domov, utrujen....
V KK je blo fenomenalo res 1A,
Posebej pa moram pohvalit naše ventilaše Night, xi, Spidojc. Res možje na mestu! Pa končno spoznal WAXA )) legenda! priden.
Pohvale še letijo na lepo organizacijo in pa gagyu
Novi Clio RS pa me je navduš tolko, da bi si ga kr šel kupit
Lahko noč. _________________ Clio 1.8 16V l.93
Clio 1.8 Baccara l.93 (Prodam)
Clio 1.4 RT l.94 Slovenian open. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
HrCk

Pridružen/-a: Ned Feb 2008 9:04 Prispevkov: 76 Kraj: KiKiriKIsiTi(Šentjernej)
|
Objavljeno: 29 Maj 2010, 06:45 Naslov sporočila: |
|
|
Lepo razvidno iz prvih slik da ste se mel LEPO !! ....men pa tko žou k nism mogu prpraskat do Krškega mislim oz .upam da se bo kdaj ponovilo takr pa pridem tut jst
lp. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
Duli Član kluba

Pridružen/-a: Pon Apr 2006 17:44 Prispevkov: 1633 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: 29 Maj 2010, 08:21 Naslov sporočila: |
|
|
blu je res fenomenalno clio je pa na pisti res caRSki treba ponovit.  _________________ Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
Ziga00

Pridružen/-a: Sob Sep 2007 17:46 Prispevkov: 741 Kraj: Vnanje Gorice
|
Objavljeno: 29 Maj 2010, 09:14 Naslov sporočila: |
|
|
Jst tud mislm da se je stvar dokaj doboro iztekla, bi se seveda še kakšna stvar našla, katera bi lahko bila boljša. Ampak glede na to, da je bil to naš prvi TrackDay z mešanico druženja, je stvar izpadla super.
clio open: hvala za pohvalo  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
urosr

Pridružen/-a: Pet Maj 2004 12:08 Prispevkov: 1405 Kraj: Smartno ob Paki
|
Objavljeno: 29 Maj 2010, 09:29 Naslov sporočila: |
|
|
Uff, blo je zakon, na furu sm se ko sto mater, zanimivo je kok smo bli vsi skupaj po časih, mal si en ovink prevč prespal pa si ze mel koga zadaj , fajn je blo, ni mi žal, družba ko smo bli skup ste pa itak zakon, vsi preprosti pa noben prepotenten, fajn smo podebatiral, še večkrat se mormo taka ekipa dobit na teh eventih...
razmišljam da bi si dal še en motor notr da bi mel pol 16ventilov pa clio napis uzadi in bi se lahk družu z 16v-jevci  _________________
Remember...R5 1.7T "Drive it like you stole it" |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
nightmare Član kluba z lepim 16Vjem

Pridružen/-a: Ned Mar 2007 20:21 Prispevkov: 2129 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: 29 Maj 2010, 10:17 Naslov sporočila: |
|
|
Urošr te matra ne ,da bi biu naš.  _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
gasper12

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 11:57 Prispevkov: 90
|
Objavljeno: 29 Maj 2010, 10:17 Naslov sporočila: |
|
|
blo je super pa upam da ni blo to zadnič letos.pohvale tud organizatorjem za odličen dan  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
Symon

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 11:14 Prispevkov: 803
|
Objavljeno: 29 Maj 2010, 10:31 Naslov sporočila: |
|
|
| urosr je napisal/a: |
razmišljam da bi si dal še en motor notr da bi mel pol 16ventilov pa clio napis uzadi in bi se lahk družu z 16v-jevci  |
Ma vrž v predal še 8 ventilov pa boš mel 16v tako kot imam jaz turbo Cliota zaradi obeska za ključe.
EDIT: A Spidojčevih gum ni nihče slikal ali pa sem prehitro pogledal slike?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|