12v vtičnice
12v vtičnice
Scenic II ima štiri 12v vtičnice v kabini. Vse delajo samo pod kontaktom. Se da katero urediti tako, da bi delala tudi pri ugasnjenem avtu?
Re: 12v vtiènice
tudi tiste pod zadnjimi sedezi?Grande napisal/-a:Scenic II ima štiri 12v vtiènice v kabini. Vse delajo samo pod kontaktom. Se da katero urediti tako, da bi delala tudi pri ugasnjenem avtu?
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Re: 12v vtičnice
Hladilno skrinjo npr med potovanjem, ko se vmes ustavljaš. Lani sem si kupil prenosi hladilnik, ki lahko dela tudi na 12v( in pline ter 220v). Bi aku zdržal npr.4h kolikor npr traja trajekt do Korzike? Drugače bi mogoče kar dodal še en aku da bi bilo za zihr, da ga ne bom porival iz trajekta 
Re: 12v vtičnice
Skoraj močno dvomim da bi toliko časa zdržal akmulator, vprašanje je, koliko je star, v kakem stanju je in seveda koliko moči ima (Ah, kratkostični tok,...)
Če si doma kje blizu Ljubljane se lahko oglasiš pri meni in ti potegnem nove kable z varovalkami kot se zagre, ob enem pa pogledam še kak akumulator imaš in v kakšnem stanju je. Trenutno najboljša rešitev bi bila mogoče samo menjava akumulatorja z novejšim, pred vsem pa močnejšim. O dodatnem akumulatorju bi se govorilo kasneje ob ogledu avta.
Lp
Če si doma kje blizu Ljubljane se lahko oglasiš pri meni in ti potegnem nove kable z varovalkami kot se zagre, ob enem pa pogledam še kak akumulator imaš in v kakšnem stanju je. Trenutno najboljša rešitev bi bila mogoče samo menjava akumulatorja z novejšim, pred vsem pa močnejšim. O dodatnem akumulatorju bi se govorilo kasneje ob ogledu avta.
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več