Okvara krmilnega mehanizma Grand Scenic 1.9dci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
gapi777
Kraj: Dom?ćale

Okvara krmilnega mehanizma Grand Scenic 1.9dci

Odgovor Napisal/-a gapi777 »

Ko vstavim kartico v rezo in pritisnem gumb START mi na ekranu napise sporocilo steering locked in avto ne vzge.volan se premika normalno.Po prikljucitvi na racunalnik na pooblascenem servisu renault je diagnoza volanski drog.prosil bi za vasa mnenja oz. podobne izkusnje ter ceno popravila.avto je se v garanciji (3 mesece).Ali so mi dolzni napako odpraviti.
hvala
lp
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: Okvara krmilnega mehanizma Grand Scenic 1.9dci

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

gapi777 napisal/-a:Ko vstavim kartico v rezo in pritisnem gumb START mi na ekranu napise sporocilo steering locked in avto ne vzge.volan se premika normalno.Po prikljucitvi na racunalnik na pooblascenem servisu renault je diagnoza volanski drog.prosil bi za vasa mnenja oz. podobne izkusnje ter ceno popravila.avto je se v garanciji (3 mesece).Ali so mi dolzni napako odpraviti.
hvala
lp
Ce si delal servise na uradnem renault servisu je zadeva normalno pod garancijo - razen ce je bil avto razbit v karambolu ali podobno
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
gapi777
Kraj: Dom?ćale

Odgovor Napisal/-a gapi777 »

tezavo so odpravili.brez ugovarjanja.dobil sem celo njihovo nadomestno vozilo. :lol: baje je blo treba zamenjat nek konektor na volanskem drogu.je pa avto rabljen 4leta.kupil sem rabljenega in dobil 3 mesece garancije.
Odgovori