Scenic 2003 in pametna kartica

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
felix963

Scenic 2003 in pametna kartica

Odgovor Napisal/-a felix963 »

Težave z kartico :( Sem iskal po forumu, pa ne najsem pravega odgovora. Pametna kartica je začela odpovedovat. Menjal baterijo, pa nič bolje. Včasih deluje, včasih ne. Tudi na gumb včasih zajebava odklepanje in zaklepanje. Opazil sem, da kadar ne gre niti na gumb, moram z kartico naprej k motorju in potem gre odklenit. Sem prebral, da je potrebno kartico od časa do časa vstavit v režo, pa tudi to ne pomaga?
Ideja??? :idea:
Uporabniški avatar
felix963

Re: Scenic 2003 in pametna kartica

Odgovor Napisal/-a felix963 »

Vrnil sem se domov in zamenjal kartico z rezervno, stara baterija, dela BP? V drugi kartici pa nova baterija, pa dela in (pretežno) ne dela. Sem prebral na forumu, da je potrebno kartico od časa do časa vstavit v režo. Tudi to sem napravil, 5 ur vožnje, pa nobenega rezultata.
Okvara kartice? Kaj naredit?
Uporabniški avatar
Spula
Kraj: LJ okolica

Odgovor Napisal/-a Spula »

Zapelji se do servisa ali pa sam razdri kartico lahko je vezje kje prekinjeno in enkrat je stik drugič ni. Nekje je bila ena tema, kjer je foto dokumentirano popravilo kartice.
RenaultSport
Grande

Odgovor Napisal/-a Grande »

Eno sem se lotil sam odpirati, pa mi ni šla tako lepo narazen kot je prikazano pri laguni. Drugače pa ima Renault sedaj eno akcijo in nova kartica pride 99€, kar se mi zdi kar ugodno.
Uporabniški avatar
Izy
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Izy »

Grande: daj povej, kje imajo akcijo in do kdaj traja? Kje si to zasledil?
Uporabniški avatar
thunderbolt

Odgovor Napisal/-a thunderbolt »

http://www.renault.si/akcije/kljuci-kartice/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Izy
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Izy »

Hvala. Sem tudi že našel in klical servis. Kartica je 99€, skupaj s programiranjem pa pride 129€.
Odgovori